Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Help !! nieuwe Radeon 8500pro loopt vast in spellen !!!

12 antwoorden
 • ik heb Vmiddag een Ati Radeon 8500 pro gekocht maar deze doet het niet goed !! ik krijg wel een bios.. hij laad windows 2000 goed in windows2000 werkt de kaart goed maar zo gouw ik een spelletje opstart loopt de pc na +/- 5 minuten vast !!! ik heb al van alles geprobeert... originele drivers, omega drivers.. mobo drivers vernieuwt, directx 8.1 geinstaleert maar niks werkt mijn systeem is : elitegroup K7VTA3 v1.0 (Via kt266) Amd Duron 800 256 MB DDR Seagate Barracudda 3 ata100 20gig Club3d Radeon 8500pro Soundblaster 128 als ik in win2000 kijk bij systeeminfo en dan irq conflicten/delen dan is irq 11 drukbezocht: namelijk door de videokaart geluidskaart en de usb atapter 2x klopt dit ?? ik hoop dat het gewoon een stom driver foutje is ofzo iets..
 • voel je kaart eens op het moment dat hij vast loopt? is die gloeiend heet? dan is er iets mis met de radeon. Is er niet een forum speciaal voor jouw moederbord? misschien is daar wat info te vinden. BA weet jij het adres daar niet van?
 • De fan werkt nog.. ik weet aleen niet of hij erg warm wordt .. moet ik nog ff voelen
 • ik heb op het tweakers forum ook ff een vraagje gezet... daar kwamen ze op het `infinite loop problem` weten jullie daar iets over ?? [url]http://gathering.tweakers.net/showtopic.php/509199/1[/url]
 • Ga het forum van www.rage3d.com ook maar doorspitten.
 • Zou het niet gewoon kunnen dat het delen van die interrupt het probleem is ? [quote:ec7f757314] de videokaart geluidskaart en de usb atapter 2x [/quote:ec7f757314] dat moet toch wel problemen opleveren ... Tenminste ik meen me te herinneren dat bij grafische kaarten vaak de opmerking staat dat zoiets niet aangeraden wordt.
 • Ik heb al van alles geprobeert om de irq van mn videoplank of de geluidsdoos te veranderen maar ik krijg het niet voor elkaar.. dat moet toch in de bios kunnen ?
 • Nee, daarvoor moet je je systeem in een standaard PC omtoveren. Heb je al eens geprobeerd om je R8500 te underclocken? Toen ik hem in een Epox 8KHA+ had zitten was dat de oplossing. Ook kan je nog verschillende drivers proberen.
 • Heb je fastwrites uistaan? heb je een clean install van win gedaan?
 • [quote:c55a04c980="B-lennium"]Ik heb al van alles geprobeert om de irq van mn videoplank of de geluidsdoos te veranderen maar ik krijg het niet voor elkaar.. dat moet toch in de bios kunnen ?[/quote:c55a04c980] Heeft dat niet met ACPI te maken?
 • als ik de radeon onderklok (250/275) dan werkt hij wel.. maar daarvoor koop ik geen PRO versie.. dus wissel ik de kaart in bij de verkoper en dan probeer ik het nog eens.. acpi was toch energiespaarstand ?? grts bas
 • ACPI = Advanced Configuration and Power Interface [quote:26b71c0eed]ACPI is designed to allow the operating system to control the amount of power provided to each device or peripheral attached to the computer system.[/quote:26b71c0eed] Thats my 2 cents

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.