Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Geen beeld

Bigfoot
13 antwoorden
  • Ik heb een nieuwe PC gekocht met o.a. een Epox 8K3a+ mobo en een LeadTek Geforce2-videokaart. Ik krijg 'm echter niet aan de praat. Er staat wel stroom op het ding (power-LED brandt), de ventilator draait ook gewoon, ik krijg een meldingen van het mobo (d.m.v. piepjes o.i.d.), dus wat kan er dan aan de hand zijn? Heb ook nog een PCI-videokaart geprobeerd met een andere monitor maar dat werkt ook niet.
  • Wat geeft de LED display voor foutcode ?
  • Niets
  • Niet sleutelen, terug brengen
  • [quote:fd50ec914f="Bigfoot"]Niets[/quote:fd50ec914f]

    Hoe bedoel je niks? Display staat uit?

    Check even of je de aansluitingen met je kast goed hebt gedaan. Sluit eerst eens alleen de aan/uit knop aan en kijk of je systeem wil opstarten.
  • Geen foutcode. Hij doet 't wel. Kreeg namelijk wel een foutcode toen ik het geheugen er niet goed in had gedaan. Systeem start verder wel op. Zie tenminste de ventilator v/d processor draaien, lampje van de diskdrive gaat ook aan. Van de HD nog niet want die heb ik even losgehaald. M.a.w. het ding krijgt wel gewoon stroom.
  • CMOS clear levert dat wat op?
  • Je hebt een nieuwe PC gekocht, die doet het niet,
    Terug die handel, straks zeggen ze dat jij het zelf hebt gedaan.
  • Hoe doe je een CMOS clear als je niks kan zien? Bovendien heb ik nooit wat kunnen veranderen dus ik neem aan dat 't systeem nog steeds de standaardinstellingen gebruikt.
    Terugbrengen is een optie, 't nadeel is alleen wel dat ik het systeem zelf in elkaar heb gezet, dus dan loop ik sowieso risico dat ze zeggen dat ik 't zelf heb gedaan.
  • Jumper op je moederbord….

    Het lijkt mij niet onverstandig dat je even een iemand optrommeld die wat ervaring heeft met het zelf bouwen…. Ik denk niet dat je moederbord defect is, je zult waarschijnlijk iets niet goed hebben gedaan. Heb je nu al eens geprobeerd om alleen de aan/uit knop op je bord te prikken en de rest zoals, reset, HDD, speaker e.d. eruit te trekken?
    En wat voor processor heb je?
  • Ik denk dat je videokaart kapot is :(
    Ik had namelijk zondag het zelfde, alles starte op POSt LED gaf gewoon FF en alles deed het alleen geen beeld. Andere videokaart erin en hij deed het gelijk. Dus ik zou zeggen probeer eens een andere videokaart.
  • [quote:1f1d70c8f8="Slashhead"]Jumper op je moederbord….

    Het lijkt mij niet onverstandig dat je even een iemand optrommeld die wat ervaring heeft met het zelf bouwen…. Ik denk niet dat je moederbord defect is, je zult waarschijnlijk iets niet goed hebben gedaan. Heb je nu al eens geprobeerd om alleen de aan/uit knop op je bord te prikken en de rest zoals, reset, HDD, speaker e.d. eruit te trekken?
    En wat voor processor heb je?[/quote:1f1d70c8f8]
    Nog niet. Ben nu officieel aan het 'werken'. ;) Ik heb een Athlon XP 1800+ processor
  • [quote:9be792a534="Marcel de Reus"]Ik denk dat je videokaart kapot is :(
    Ik had namelijk zondag het zelfde, alles starte op POSt LED gaf gewoon FF en alles deed het alleen geen beeld. Andere videokaart erin en hij deed het gelijk. Dus ik zou zeggen probeer eens een andere videokaart.[/quote:9be792a534]
    Volgens mij lukte dat gisteravond ook niet, maar 't was al laat dus misschien dat ik 't niet helaam goed gedaan gedaan heb. Vanavond nog eens doen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.