Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Welke Ti4200

Anoniem
None
54 antwoorden
 • dus hebben alle 'gewone' merken (Asus, Abit, Aopen, Gainward, Leadtek, MSI, enz) 4 ns?

  Overigens bij Alternate:

  GeForce4 Ti4200 128 MB

  Aopen - 249
  Asus - 265
  MSI - 259
 • Normaal gesproken wel ja, en ik heb 235 euro betaald voor mijn 128mb Aopen ViVo (video in en uit)
 • Zitten er ook nog spellen bij die AOpen, bij MSI krijg je er 7
 • Ik ben op zoek naar een GeForce 4 Ti4200 128 mb.
  Ik ben geen overclocker (heb het althans nog nooit gedaan) en ben ook niet iemand die echt het maximum uit zijn videokaart wil halen. Ik heb een MSI videokaart gezien, 128 mb van €279,- met tv-out en dvi. Ook stond er bij diezelfde winkel een 64 mb versie van €225,-, terwijl de 64 mb versie van Leadtek €254 was. Dan zou de prijs van de 128 mb variant rond de €300,- komen. Ik heb niet echt een groot budget :cry: (ik ben bijna 16) en vroeg me af of de MSI dan niet een voordelige keus zou zijn.
 • www.eynstein.nl heeft een Aopen GeForce 4 ti 4200 128mb . een goeie kaart die ook tv-in en tv-out heeft. en een stuk goedkoper als die MSI

  als je 320 Euro had dan kon je overigens al een Leadtek ti 4400 128mb kopen. das niet zo duur vind ik voor wat je krijgt.
 • bij eynstein is die Leadtek ook een stuk goedkoper, maar ik durf nog niet echt on-line dure dingen te gaan kopen. Als je er echt problemen mee zou krijgen wil ik het liefst een winkel in de buurt hebben waar je terecht kunt. Maakt AOpen veel uit met MSI of Leadtek?
 • bij eynstein is de Club3D nog goedkoper…zie de aanbiedingen pagina
 • [quote:a95b052c97="Robertstam"]bij eynstein is die Leadtek ook een stuk goedkoper, maar ik durf nog niet echt on-line dure dingen te gaan kopen. Als je er echt problemen mee zou krijgen wil ik het liefst een winkel in de buurt hebben waar je terecht kunt. Maakt AOpen veel uit met MSI of Leadtek?[/quote:a95b052c97]

  Robertstam, daar hoef je met eynstein niet bang voor te zijn. De service is geweldig en ze zijn supersnel en deskundig. Ik heb daar een Leadtek ti4400 gekocht en die is vorige week zondag kadduk gegaan :(
  Maar waar hij normaal terug naar de fabriek moet en het wel 3/6 weken kan duren heeft Noud hem gister al voor me opgestuurd (alleen die *** PTT heeft hem nog niet bezorgt :evil: ) en hij regelt hetz elf met de fabriek verder.
  Gewoon doen dus, bovendien kan je een veel betere kaart kopen, vanwege het prijsverschil. Die Aopen is erg goed en die Leadtek is great (zie mijn sig).
 • Gezien het prijsverschil denk ik wel dat ik bij eynstein mijn videokaart ga bestellen, tenzij een computerzaak bij mij in de buurt met een goede aanbieding komt. Wel jammer dat ze geen LiteOn verkopen, want ik wil ook de 32x cd-rw van LiteOn hebben.
 • Die kan je dan toch gewoon weer bij jouw in de buurt halen of is daar alles zo duur?
 • Valt wel mee, in Utrecht zitten genoeg goedkopere zaakjes, maar die kunnen niet op tegen de internetwinkels. Die LiteOn was 83 euro geloof ik, maar als er een prijsverschil van €26 is bij de Leadtek ben ik wel benieuwd hoeveel goedkoper de LiteOn zou zijn.
 • Met vragen kun je altijd mailen met Eynstein.
  maar voor die liteon denk ik dat je geen geluk hebt,
  ze hebben een tijdje LiteOn verkocht maar er was toen gewoon geen vraag naar, raar maar waar.
 • Ik kan nog nergens een review c.q. benchmark vinden van de AOpen Aeolus Ti4200 128 Mb. Wel goede verhalen erover gelezen, maar heeft iemand al een vergelijking van deze kaart met andere merken gezien misschien?

  Groetjes en bedankt alvast!
 • [quote:265a7dcdcc="Trey"]Ik kan nog nergens een review c.q. benchmark vinden van de AOpen Aeolus Ti4200 128 Mb. Wel goede verhalen erover gelezen, maar heeft iemand al een vergelijking van deze kaart met andere merken gezien misschien?

  Groetjes en bedankt alvast![/quote:265a7dcdcc]

  Benchmarks tussen verschilende niet overgeklokte Ti 4200 128mb kaarten is zinloos. het verschil in snelheid tussen de verschilende merken is zo ongeloofelijk klein dat je je aankoop daar niet door moet laten beslissen,

  HJS hier op dit forum heeft zo'n Aopen GeForce 4 ti 4200 en die is er erg over te spreken. de kaart is ook erg compleetm, naast DVI en Tv-out levert het ook nog eens TV-in.
 • [quote:915319bdac]Benchmarks tussen verschilende niet overgeklokte Ti 4200 128mb kaarten is zinloos. het verschil in snelheid tussen de verschilende merken is zo ongeloofelijk klein dat je je aankoop daar niet door moet laten beslissen, [/quote:915319bdac]

  Oké, maar andere zaken kunnen ook worden meegenomen bij de review: of-ie luidruchtig is, de prijs-kwaliteitverhouding enzovoort.
 • [quote:7b2318a106="Robertstam"]Zitten er ook nog spellen bij die AOpen, bij MSI krijg je er 7[/quote:7b2318a106]

  nope, windvd en iets om video's te maken ook van intervideo (en drivers natuurlijk)

  Maar wat voor spellen krijg je dan bij de MSI dat het de moeite waard maakt? 8)
 • dat is waar. maar je vroeg om benchmarks, vandaar

  HJS kan wel vertellen of ie luidruchtig is.

  prijs kwaltiteit verhouding zit wel goed met die kaart.
  draait probleemloos op 250/500 (snelheid van een 64mb ti 4200) en hij is erg compleet. de kaart kost slechts 240 Euro.

  www.guru3d.com gaat binnenkort de kaart testen:

  [quote:bcd771fc01]Our review sample of AOpen's Aeolus GeForce4 Ti4200 just came in and I quickly took some snapshots of this card to show to you. In all honesty, this card seems to have what it takes to be a winner. The design is reference based on a black PCB with 128 MB Samsung 4ns DDR memory. The card has CRT output and DVI output but also S-Video in- and outputs and Composite in- and outputs through the S-Video connector and supplied cable. Furthermore in the box you'll notice of course one driver CD-ROM, Intervideo WinProducer software and a full version of WinDVD. All in all a very nice package for a rather low-cost graphics card.

  We should be reviewing this card by next week so keep your eyes out for the article[/quote:bcd771fc01]

  [img:bcd771fc01]http://www.guru3d.com/-/20020611-02.jpg[/img:bcd771fc01]
 • De kaart is niet luidruchtig.
 • Ik heb anders wel mijn bedenkingen tegen die koelers. Over het algemeen zorgen die voor veel laagfrequent geluid.
 • Mijn pc maakt wel een ander geluid, maar ik denk dat dat meer komt door de nieuwe voeding.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.