Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Gebruikerservaringen TFT monitoren en Games

Anoniem
FlvanSon
8 antwoorden
 • Ik wil graag een aantal gebruikerservaringen horen van mensen die een TFT monitor hebben en snelle games spelen zoals F1 2002, UT, SOF, Wolfenstein 3D, ect.

  Is het beeld scherp als je deze games speel. Wat voor monitor heb je en hoe is de kwaliteit.

  Ik heb interesse in een Hercules Prophetview of een CTX of een Samsung. Heeft iemand hier enige slechte of goede ervaringen van?
 • Waar blijft de TFT-Sticky?
 • Er komt waarschijnlijk een artikeltje aan op de website over TFT's en gamen. Ik heb er eentje klaar en ik moet maandag even overleggen of we het gaan plaatsen. Wordt ie niet rechtstreeks op de site gezet dan komt die sticky te staan. Dus ff geduld. Om niet al het gras voor mijn eigen voeten weg te maaien, kan ik je al wel vast zeggen dat ik een aantal kreten uitleg die belangrijk zijn voor het gebruik van een TFT als game monitor. Ook heb ik een model TFT dat hier goed aan voldoet, n.l. de IIyama AX3835UT 15"TFT.
 • Waarom zeiken (iig sommige)tft's over een afwijkende resolutie?
  Specifieke laptopziekte of algemeen tft?
 • Als je echt veel wilt gamen, moet je zekerweten voor een CRT monitor gaan. Mn broer heeft een TFT monitor (Samsung) Gamen gaat daar redelijk op, maar lang niet zo goed als op mn eigen CRT ;)
 • gebruik zelf een ctx pv 520 voor UT, dat gaat vrij aardig moet ik zeggen. Let wel dat een tft monitor (ik ga ervan uit dat je een 15 inch wilt nemen) maximaal 1024 x 768 ondersteunt, wil je games in een hogere resolutie dan moet je dus een crt of een grotere (en aanzienlijk duurdere) tft monitor kopen.
 • TFT is niet alles als je wilt gaan gamen… toch heb je al spelletjes-vriendelijke TFT schermen. De enige die ik ken is die van Hercules, daar zit alleen wel een aardig prijskaartje aan :(
 • ik speel voor de rest ook mijn games op een crt, werkt toch wel zo makkelijk, ook omdat een crt gewoon meer resoluties ondersteunt. Het zal alleen niet erg lang meer duren voor een tft ook echt goed geschikt is voor games.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.