Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Tijd voor een nieuwe kaart.. Welke moet ik nemen?

Anoniem
Marcel de Reus
5 antwoorden
 • [b:f789c4b67c]Haihai[/b:f789c4b67c]
  Ik moet een nieuwe kaart hebben. Ik heb nu de NVidia TNT2 M64 en die bevalt me voor geen meter meer. Ik zoek een kaart waarmee je een beetje normaal kunt gamen en liefst ook met TV Out, van rond de 80 euro. Ik weet dat dat niet echt veel is maar ik heb niet zo veel geld weetje :D

  Dus, wat is de beste kaart in die prijsklasse?

  Thx 8)
 • Ik weet niet of je die voor 80euro hebt, maar ik zou eens kijken voor een Geforce2 ti/gts/pro 64MB www.tweakers.net/pricewatch
 • Als je veel waarde aan die TV-out hecht, dan kan je ook voor een R7200 kijken oid, die hebben een betere TV-out, en doen het redelijk goed tov de GF2 serie.
 • Hmmz… als ik nou zo'n 'Geforce2 MX400 64 mb TV out' neem, kan ik dan een spel als bijvoorbeeld UT 2003 een beetje redelijk spelen?

  Mijn systeem:
  - AMD 1200 Mhz Processor
  - 256 MB RAM

  En die TV Out, kan ik daar gewoon een beetje normaal een DVD mee kijken op m'n TV? Want ik ben niet zo kiekeurig, als je maar gewoon ontspannen een film kunt kijken.

  Thx :D
 • Je moet bij nV waat wat klooien met TV-tool om een echt mooie weergave te krijgen. En met die MX kan je wel UT2003 spelen… op 640x480 LOW oid. Die kaarten zijn niet echt snel in moderne games.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.