Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Point of View Geforce4 Ti4200SE 64mb

Anoniem
Anthony
1 antwoord
 • Op hardware.info staat een artikel over deze kaart, die erg wordt geprezen. Je hebt met deze kaart voor relatief weinig geld veel prestatie binnen. De standaard van deze kaart is 250/550
  Schijnt zonder veel moeite (zonder extra koeling) makkelijk opgekrikt te kunnen worden naar 315/620…
  Ook werkt de kaart ipv op 4 ns geheugen op 3.3 ns geheugen…
  De kaart scoort net zo hoog als een standaard Ti4600.

  quote:
  De eindconclusie mag duidelijk zijn: de Point-of-View GeForce 4 Ti 4200 Special Edition videokaart is zondermeer een aanrader. Door het snellere geheugen is de kaart standaard al net wat sneller dan andere GeForce 4 Ti 4200 videokaarten, maar ook het overklok-potentieel ligt veel hoger, zodat er met een beetje handigheid nog betere prestaties dan een niet overgeklokte GeForce 4 Ti 4600 uit te persen zijn. Wat wil de mens nog meer?

  Verder biedt de kaart alle snufjes die je van een goede GeForce 4 Ti videokaart mag verwachten: zowel een TV-output als DVI-uitgang zijn op de kaart verwerkt. Verder vinden we in de doos zoals gezegd én DVD-software én twee volledige games.

  De adviesprijs is zoals gezegd zeer redelijk. De kaart moet in de Nederlandse winkels 209 Euro gaan kosten. Dit is een normale adviesprijs voor een GeForce 4 Ti 4200 videokaart, dus bij Point-of-View krijg je zodoende nét wat meer voor hetzelfde bedrag. Ben je op zoek naar een GeForce 4 Ti 4200 videokaart, dan is de Point-of-View Special Edition zonder meer het overwegen waard!
  /quote


  Dit wilde ik jullie niet onthouden…
  Groeten,
  Tuur

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.