Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Reset to defaults IIyama Vision Master

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Hoi. Ik heb een IIyama Vision Master Pro 512. Mooi bakkie op zich maar ik ben niet echt tevreden over het beeld. Wel met de kleuren en de helderheid, de scherpte, maar niet met de manier waarop het op de monitor staat. Terwijl de linkerkant van het beeld mooi recht van boven naar beneden staat, zit er bij de rechterkant wel een verschil van een halve centimeter van boven naar beneden en staat die zijde van het beeld dus helemaal scheef. Bovendien moet ik vrij regelmatig de breedte instellingen aanpassen als de monitor uit is geweest, terwijl voordat de monitor aan ging hij toch echt perfect breed was afgesteld.

  Vooral het eerste probleem is erg irritant. Ik heb al van alles geprobeerd met Kussen, Trapezium en zo voort. Maar het lukt niet het goed te krijgen. Nu heb ik onderhand al aardig in het OSD zitten roeren en ik wil eigenlijk wel eens terug naar de instellingen zoals die waren toen de monitor uit de fabriek kwam. Kijken of die wel goed zijn.

  Is dit mogelijk? ZIt er een resetfunctie op zo een monitor of is er een truc voor? In het OSD kan ik die functie namelijk niet ontdekken.

  Iemand misschien ook nog een idee voor het andere probleem?

  mvrgroet Edmond
 • Meestal moet er ergens een reset optie zitten om terug te gaan naar de fabrieksinstellingen.
  Zou er ff het boekje bijpakken van je monitor.
 • http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=52132&highlight=handmatig
 • Waar blijven we op dit forum als zelfs de modjes de zoekfunctie al niet gebruiken 8) Dit forum is nog een veel rijkere bron dan ik al dacht! Thanxs. Ga het vanavond meteen proberen.

  groetjes Edmond
 • Verkloot het nu niet :lol:
  Pen en papier bij de hand…
 • Vond die van het boekje ook wel leuk.
  Zoekt iemand dat nog ff op?(Ed?)
  :p
  :wink:
 • Boekjes bewaren is niet mijn sterkste kant 8) Ik ga zodra ik thuis bij die monitor ben die reset proberen. Hopelijk levert het iets op.

  groetjes Ed
 • [quote:f147dea642="Edmond Varwijk"]Boekjes bewaren is niet mijn sterkste kant 8) Ik ga zodra ik thuis bij die monitor ben die reset proberen. Hopelijk levert het iets op.

  groetjes Ed[/quote:f147dea642]

  gelukkig kan je de Manual meestal wel dowloaden van internet.
 • Lees de bovenstaande link in ieder geval goed door….
  Anders krijg je billenkoek van mij persoonlijk!
 • [quote:00bc9a8ec7="woutur"]Lees de bovenstaande link in ieder geval goed door….
  Anders krijg je billenkoek van mij persoonlijk![/quote:00bc9a8ec7]

  Is het nog goed gekomen? Of moest je de hulp inroepen van IIyama ?
 • Nou eindelijk mijn nieuwe pc echt in gebruik en de Vision Master Pro 512 willen resetten, maar helaas, geen - of + knop hier. Onderaan zitten alleen een MENU een VIDEO 1/2 en een knop om keuzes naar boven, onder, links of rechts te maken.

  Iemand een idee of je ook deze monitor kunt resetten?

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.