Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Problemen met Pinnacle PCTV Prof !

Anoniem
stelf01
3 antwoorden
  • Installeren van PCTV Prof onder Windows XP gaat probleemloos, geen enkele foutmelding maar daarna krijg ik keer op keer de melding dat PCTV een fout heeft veroorzaakt en moet worden afgesloten en ook na het herstarten van Windows blijft dezelfde melding komen. PCTV enkele malen opnieuw geinstalleerd met steeds hetzelfde resultaat, fout moet worden afgesloten! En buiten dat PCTV vindt bij het scannen van de TV-kanalen ongeveer 10 zenders van de ongeveer 30.
    Iemand 'n oplossing?
  • Welke versie gebruik je ?.Oudere versie, dan even 5.01 proberen.Als je het test progje gebruikt ,welke test komt hij niet goed door ??Zenders zoek? gebruik je wel de antenne aansluiting en Pal.Heb de zelfde problemen gehad .o.a oorzaak fout directdraw.Drivers video kaart opnieuw instal enz.
  • Ja, ik gebruik versie 5.01 met de update patch naar 5.10 en tijdens het testprogramma wordt geen enkele fout geconstateerd. Als ik niet de antenne aansluiting en PAL zou gebruiken hoe vindt PCTV dan wel de ca. 10 die het nu wel vindt? Dat van direct draw begrijp ik niet helemaal, dat werd toch ook in het testje gecheckt. Het opnieuw installeren van de drivers van de video kaart zou dan uitkomst moeten bieden. Zou het feit dat ik 2 videokaarten in de kast heb zitten hier ook iets mee te maken kunnen hebben?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.