Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hyundai P910 in een echte winkel

Anoniem
poes
10 antwoorden
 • Een goede monitor in de test van deze maand was de Hyundai P910+.

  Maar ik vind dat algemene verkrijgbaarheid ook een punt moet zijn voor de test. Behalve in 4 webshops (gevonden bij tweakers) lijkt dit ding niet te verkrijgen!!!!!! (In de omgeving van Haarlem en de zwarte markt in Beverwijk).

  Wie heeft hem gevonden?
 • Dat pricewatch van Tweakers maar 4 webshops opgeeft die die monitor hebben wil niet zeggen dat andere shops hem niet hebben. niet alle producten die een shop heeft worden doorgegeven aan de pricwatch. alleen de producten die de winkel zelf door heeft gegeven.

  zoek eens op www.google.nl op die monitor en dan naar webshops. mischien vind je er dan meer dan 4
 • Heb ik allemaal gedaan! Ben al de hele dag aan het zoeken op het web en in de omgeving van Amsterdam.


  Probeer maar eens…….
 • [quote:a16f623f1a="poes"]Heb ik allemaal gedaan! Ben al de hele dag aan het zoeken op het web en in de omgeving van Amsterdam.


  Probeer maar eens…….[/quote:a16f623f1a]


  Misschien kan je op prijsindex.net en of nieuw.nl iets vinden, google doet ook wonderen ja.
 • Maar je kan bij die winkels toch ook via postorder bestellen? Dat ga ik waarschijnlijk doen, als mijn 15" het begeeft (het scherm flikkert al en ik zie witte spikkels als ik een zwart scherm voor me neus heb :)).
 • Voordat ik een scherm koop, wil ik het graag zien spelen. Lijkt me logisch toch?

  In een winkel kun je zien of de conclusie van CT juist is. Ik koop vaak goed geteste artikelen, maar het scherm wil ik toch erg graag even zien.

  De importeur verwees me ook al naar een webwinkel.

  CT zou dit gewoon mee moeten nemen in hun conclusie: algemene verkrijgbaarheid. Wat heb je immers aan een scherm dat je nergens kunt zien?
 • Kijk, voor dat geld moet je gewoon geen wonderen verwachten, maar het is vast wel een degelijk scherm. Als er echt wat mis mee is, dan kan je 'm terugsturen. Voor de rest denk maar zo: voor €250 heb je heel wat waar voor je geld. Wil je stevig kwaliteitsspul? Leg er dan nog maar €250,- bovenop.
 • De 19" Highscreen monitor van Vobis schij nt een OEM versie van de Hyundai te zijn…. Ga eens bij een plaatstelijke Vobis vestiging kijken… Er zijn wel wat kleine verschillen tussen de retail en de OEM versie, maar je hebt dan in ieder geval een idee hoe de kwaliteit is.
 • Perfect, dank je voor de tip! :D
 • Tis een rot eind rijden, maar www.hgcomputers.nl heeft dat ding in de lijst staan. Maar hun leverancier is ECL als ik me niet vergis, misschien kan je die eens mailen of ze een verkoper bij jou in de buurt weten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.