Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Rode streep op acer laptop TFT scherm

Anoniem
jackdegek
3 antwoorden
 • Toen ik mijn laptop vanochtend opstarten was er opeens in het midden een rode streep van boven naar beneden. Nu weet ik dat tft cellen uit kunnen vallen en dat er dan een root puntje op je scherm verschijnt. Maar nu is het dus een hele rode streep van onder naar boven. hoe kan dat? Ik dacht dat de cellen afzonderlijk waren en als er eentje uitvalt de andere blijven werken, ze zijn toch niet per rij aan elkaar geschakeld???

  Nou goed de garantie is natuurlijk al verlopen dus niet zit ik met een rode streep in het midden, das wel balen dus. Dat er een beeldpuntje uitvalt kan ik me nog enigszins voorstellen maar een hele streep van boven naar benden vindt ik wel heel vreemd.

  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 • Weet niemand hoe dit in godsnaam kan? Van boven naar benden een hele rij tft cellen die rood zijn geworden en het dus niet goed meer doen?
  Het is niet een stipje wat wel eens voorkomt maar een hele rij!!!
  Ik vindt het raar, tot vanochtend deed alles het nog prima, alle tft cellen waren nog ok. Maar vanochtend opeens die rode streep. heeft iemand dat hier al eens eerder gehad?????????????????????????????????????????????
 • Kan een draadbreuk zijn van de verbinding tussen je tikklavier en het scherm. Er wordt namelijk een flexibele print gebruikt voor aansluiting van je grafische kaart naar je display. Het moet namelijk kunnen bewegen omdat je je kleptop open en dicht moet doen..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.