Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

beeldscherm

Anoniem
Foutje
5 antwoorden
  • Ik heb het zelf ook nooit goed gekregen, monitor is zelfs omgeruild. Maar toch had de nieuwe het zelfde probleem (op diverse verschillende plaatsen in huis). Voor mij geen iiyama meer.

    ro :cry:
  • Echt perfect krijg je het nooit. Het is namelijk ook afhankelijk van de temperatuur van je beeldbuis, hoelang ie aanstaat, welke resolutie/frequentie, contrast/helderheid hoog of laag. En ook verloopt het uit zichzelf soms wat. Sommige resoluties/frequenties laten zich wel wat beter afstellen dan andere. Wil je het echt perfect, koop dan een tft scherm. Maar die hebben weer hun eigen voors en tegens.
  • Ik word er echt chagarijnig van… k krijg mijn beeldscherm niet meer als een vierkant, dus alle 'lijnen' recht. Ik heb een iiyama 1402 vision master….. als ik op recall (reset) druk werkt het niet, weet iemand de getallen die ik moet instellen, of de beeldscherm weer naar zijn oude opties terug te brengen ?
  • Hebben iiyama geen geheim menu?
  • heb je toevallig geen boxjes naast je computer staan??? ik d8 ook altijd dat mijn boxen magnetisch afgeschermd waren, maar dat waren ze dus ook niet… heb nu ook soms een scheef lijntje op mn beeld…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.