Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Leadtek Geforce 4 ti4600

Anoniem
Marcel de Reus
4 antwoorden
 • ik heb een leadtek enz…. op die leadtek zitten twee roostertjes die lucht aanzuigen. net daaronder (0,25 tot 0,50 cm) is nog een pci slot vrij waar k een netwerkkaartje wil plaatsen, voor mijn internetverbinding. Nu is mijn vraag zou dit kwaad kunnen als ik mijn netwerkkaartje net eronder plaats, dat ie niet genoeg lucht aankan, het lijkt mij niet want daar lijken ze mij voor gemaakt. Er zijn geen andere pci sloten vrij helaas. Zouden jullie mij kunnen helpen ?

  Bedankt,
 • hmm, zou in principe niet veel uitmoeten maken, maar jah een GPU moet wel een goeie koeling hebben… hoeveel PCI slots ondersteunde je mobo btw, aangezien je alles vol hebt….

  je zou evt een extra casefan kunnen plaatsen om de airflow toch wat te kunnen ophogen, maar ik betwijfel of de geforce daar dan baat bij zal hebben
 • wat zou k het beste kunnen doen, tot nu gaat alles goed, alleen is het plaatje een klein beetje heet aan de bovenkant, maar bij de roostertjes is het "koel", je zou toch zeggen dat zo'n kaart erop gemaakt is ? Hij brand toch niet door ?
 • kun je hem nog 'gewoon' aanraken??? dus zonder dat je een stukje van je vel kwijt bent :wink:

  als ie echt veels te warm is, dan is OC'en voor jou haast geen optie… ik weet niet precies wat een 4600 max aan temp kan hebben, maar hoe warmer hoe slechter die presteerd..

  ik heb eens voor de grap een casefan losgemaakt, en hem vlak onder mn GPU geplaatst, scheelde wel wat punten in 3dmark, dus ik denk dat ze wel naar temperatuur presteren…

  maar je kunt op geen enkele manier een ander PCI slot vrij maken???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.