Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Video op BNC connector

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik vraag mij af of op de (5) BNC connectoren op een monitor ook een videosignaal van video of tv-tuner ingevoerd kan worden. En als dat niet kan weet iemand of er convertors (dus zonder tussenkomst van een PC) bestaan ? Van zo'n convertor heb ik wel eens vaag gehoord. Maar ik weet niet waar ik die eventueel kan vinden.
 • Kan niet rechtstreeks maar je kunt een TV-kaart kopen. Die kost meestal 75 euro
 • [quote:fecf8e8d48="Slashhead"]Kan niet rechtstreeks maar je kunt een TV-kaart kopen. Die kost meestal 75 euro[/quote:fecf8e8d48]

  Ok, dit is inderdaad de eerste mogelijkheid. Maar dan moet je een pc aanzetten. Ik zou het eigenlijk zonder willen. :wink:
 • Dat lijkt mij niet mogelijk. Ik ken alleen "kastjes" die anders om werken.
 • het is wel mogelijk, wordt (of werd, is voor mij al weer even geleden) in tv-studios weleens toegepast. De kastjes die je daarbij gebruikte waren meestal qua prijs vergelijkbaar met een leuke nieuwe auto…..
 • [quote:ffcec51f8a="igg"]het is wel mogelijk, wordt (of werd, is voor mij al weer even geleden) in tv-studios weleens toegepast. De kastjes die je daarbij gebruikte waren meestal qua prijs vergelijkbaar met een leuke nieuwe auto…..[/quote:ffcec51f8a]

  Dan houdt het op. Ik zou dan toch voor de auto kiezen denk ik :-?
  Raar dat het zo bijzonder is want zoals Slashhead al zegt bestaan er wel converters voor pc->TV en die zijn heel betaalbaar.
  I.i.g. bedankt voor de info

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.