Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

17" TFT-keuze: Iiyama AS4315UT of Hercules ProphetView

Anoniem
hjs
5 antwoorden
 • Beste lezers,

  Wie van jullie kan mij helpen een keuze te maken tussen deze twee 17" TFT schermen? Wie heeft ervaring met de twee schermen en heeft ook voor een soortgelijke keuze gestaan?

  Alvast bedankt!
 • Ik heb hier een Hercules 920 voor m'n neus staan. Perfecte LCD ook vind ik het design van Hercules mooier dan van iiyama (persoonlijk). Spellen en DVD gaan prima op dit apparaat.
 • ik zou die hercules doen!! supermooi design!! heb em vanmiddag op een beurs zien staan, en ik moest een doekje gebruiken om het kwijl weg te vegen!!
 • [quote:6a14c19e4a="Slashhead"]Ik heb hier een Hercules 920 voor m'n neus staan. Perfecte LCD ook vind ik het design van Hercules mooier dan van iiyama (persoonlijk). Spellen en DVD gaan prima op dit apparaat.[/quote:6a14c19e4a]

  De 720, de 15"dus, is slecht getest door pcmagazine, ik wilde hem ook erg graag maar ben er nu niet meer zo zeker door. Qua uiterlijk vind ik hem namelijk de mooiste.
 • De 720 heb ik nog nooit werkend gezien. De 920 is toch een andere LCD met heel andere specs. Mij bevalt het scherm in iedergeval errug goed :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.