Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Asus V7700 Deluxe en drivers XP

Anoniem
2FAST
12 antwoorden
 • ik ben nu 2 dagen bezig met allerlei drivers voor mijn videokaart maar ik blijf problemen houden ik heb drivers van nvidia van 28.32 tot 40.72 geprobeerd maar geen van alle wil werken.
  Het is heel raar maar als ik mijn pc een paar uur aan heb staan dan stopt mijn videokaart ermee ik krijg dan allerlei rare beelden van gekleurde tot zwart witte blokjes en als ik mijn muis beweeg dan beweegt alles mee en uiteindelijk heb ik geen beeld meer en moet ik mijn pc echt uitzetten als ik nog optijd ben en de pc opnieuw laat opstarten heb ik al raar beeld voordat win XP is gestart.
  Heel vreemd dus, is er iemand die wel een Asus V7700 deluxe heeft draaien onder XP en met welke drivers?????
  Ik draai nu met 28.32 maar XP zet een rood kruis door mijn videokaart in apparaatbeheer en alles gaat nu heeeeel langzaam.

  Help!!!!
  Asus V7700 Deluxe
  Nvidia Geforce2 Gts
  XP
  P4 2.0 Ghz
  512 Mb
  Asus P4B533-e
 • Ik denk zelf niet dat het een driver probleem is. de kaart moet zonder problemen de nvidia driver kunnen gebruiken.

  je kan altijd nog de drivers van asus zelf proberen. www.asus.com.tw

  als ik zo lees wat er gebeurd denk ik eerder dat het probleem bij de kaart zelf ligt. te warm of gewoon een rotte kaart.

  probeer de kaart eens in een andere pc te testen
 • Bij Asus op de site kan ik geen drivers voor XP vinden.
  De kaart heeft onder 98 goed gedraaid en als hij nu stuk is ben ik daar niet blij mee want hij is nu 13 maanden oud dus weg garantie
 • Probeer het eens met je kast open, aangezien het pas na uurtje of wat optreed, zit ik ook aan een warmteprobleem te denken.
 • http://download.asus.com.tw/mm_alllist.asp

  kijk bij die link bij de drivers voor de Asus V8420 deluxe, 29.40 drivers voor winXP. deze draaien ook wel met jou V7700 deluxe
 • Pc staat nu al bijna 24 uur aan en alles werkt nog steeds met Detonator 40.72 het lijkt wel of alle andere keren dat ik nieuwe drivers heb geinstalleerd er toch iets fout is gegaan want nu is hij snel en stabiel dus ik hoop dat het probleem toch is opgelost
  Bedankt voor de reacties
 • 2 dagen perfect gedraaid maar nu toch weer problemen zelfs nog voordat XP is gestart heel raar beeld dus het ligt niet aan de drivers maar aan de kaart zelf.
  Ik heb de kaart nu even uit de kast gehaald en schoon gemaakt en nu doet hij het weer voor zolang het duurt.
  Ik zal dus voor een nieuwe kaart moeten gaan kijken, wel jammer want hij was best wel duur weet iemand een een aanrader wat betreft een nieuwe videokaart? want er zijn er wel erg veel op dit moment.
 • Wat wil je eraan uitgeven?
 • tussen de €150 en €200
 • een Ati Radeon 8500 of een GeForce 4 ti 4200 64mb.

  beiden vallen binnen je budget en draaien prima op jou Pentium 4 2ghz
 • Gigabite radeo 8500 gekocht ziet er veelbelovend uit, mooi beeld en veel sneller dus mijn asus, die kaart heb ik nu in een oudere pc gezet om te kijken hoelang hij blijft draaien want ik ben bang dat het uiteindelijk niet aan de kaart zelf ligt maar aan de combinatie van het moederbord en de videokaart
  Bedankt voor alle reacties,
 • hi

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.