Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

kaart-troubels

Anoniem
sieto30
6 antwoorden
  • hoi,videokaart vervangen door asus v8440 geforc 4 ti 4400,
    werkt allemaal wel goed,maar na de drivers te hebben geinstalleerd volgens instructie,krijg ik geen nvidia ti 4400 tab in de eigenschappen .
    wat heb ik fout gedaan en heb ik iets fout gedaan?
  • Hoe heb je geinstalleerd?

    Heb je een setup programma gedraaid of heb je stuurprogramma bijwerken gedaan?

    Welk OS heb je? Windows 3.11 ;)
  • Haal eerst eens de laatste drivers op van internet
    of bij asus vandaan of bij nvidia vandaan
  • ZOrg ook dat je de oude drivers grondig heb verwijderd. ook al had je een nVidia kaart. daarna haal je gewoon de 30.82 drivers van www.nvidia.com of de drivers van www.asus.com.tw (zoals HJS al zei)
  • ik heb een setup gedaan middels de bijgeleverde cd-rom.
    alle drivers en software waren verwijdert,systeem stond op standaard vga monitor,ik heb de kaart geinstalleerd zoals asus dat in de manual beschreef,maar geen 3d accelerator.
    gisteravond ineens wel,zomaar,spelletjes,dvd,alles deed het weer.dus start ik hem net weer op,weer de 3d weg.
    wie is er nou gek,de pc of ik?
  • hebje nu al de 30.82 drivers van nvidia.com geprobeerd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.