Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Point of View GeForce 4 Ti-4200XP

Anoniem
None
33 antwoorden
 • maar waarom probeert hij hem dan in hemelsnaam te installeren?
 • Ze doen het juist omdat het zin heeft….. waarom een kaart modden als het geen zin heeft….;)
 • Op de C!T website staat een heel lovende advertentie over deze kaart, hoewel de filters slecht zouden zijn. Maar die zouden nu al vervangen zijn.

  Er stond wel ergens in een topic dat eynstein ze gemodificeerd heeft, maar wat is er aan veranderd?

  En is het in zijn geheel een goede keus om die kaart te kopen?
  Want ik het merk zegt mij niks, heeft het een beetje een goede reputatie?
  En wat is jullie indruk van de kaart in zijn algemeen?

  Bvd

  ps. Wat me trouwens ook opvalt is dat de kaart ongeveer 30 euro duurder is, als een "gewone"ti 4200, hierdoor wordt het prijsverschil met een ti 4600 wel weer een stuk kleiner…
 • De tweede revisie van deze kaart is goed en doet niet onder voor andere merken. Meeste merken gebruiken ref designs waardoor de basis van iedere kaart hetzelfde is. Meestal wijkt alleen de koeler af.

  Eynstein heeft het 2D filter uitgeschakeld vermoed ik, aangezien ze te kennen geven dat het omkeer baar is. Dit kun je doen door spoelen kort te sluiten en condensators te verwijderen.
 • wat heeft het voor nadeel dan dat ze verwijderd zijn, want er moet wel een negatieve kant aan zitten, anders zouden fabrikanten er toch geen opzetten? En wat doet dat filter dan?

  -edit-

  Sorry, ik typte weer eens voordat ik nadacht, heb al uitgevonden op een of ander forum wat het doet, je radio beschermen :D

  maar vinden jullie het een goede kaart en merk?

  -edit-
 • eynstein doet niks dat niet verwijderd kan worden, dus de garantie vervalt helamaal niet.
  Volgens de gasten van eynstein, wordt door hun trukje de 2D nog even beter.

  Ze slopen dus helemaal niks aan de kaart !!

  Bockemepiep (oid) op dit forum heeft de kaart, die zou even kunnen kijken wat ze precies doen, aanrader die kaart !!
 • maar bij die 2e versie van de kaart zouden de problemen toch opgelost zijn, dan hoeft die filter er dus toch eigenlijk niet af?
  Want dan kan ik hem ook ergens anders bestellen en hoef ik geen 15 euro verzend kosten te betalen
 • HSJ (oid) heeft gelijk. :P Die kaart is echt super! :D Alleen de R9700 en Matrox is beter, maar die zijn asociaal duur vind ik :roll:
  Bij mij draait hij op 310/730MHz stabiel (stukje sneller als Ti4600) dus die 255 euro is het echt wel waard! De beeldkwaliteit is ook goed, niks minder dan andere kaarten, dus waar wacht je nog op? Kope die hap! :D

  Hier staat nog wat info: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=71826
 • Sorry voor die oid, wist niet meer precies hoe ik je naam moest spellen :roll:

  Het filter gaat er niet af, ze slopen echt niks aan je kaart, want dan kunnen ze ook geen garantie meer geven!! Ze doen iets met zilverlijm oid vermoed ik.

  Bockempiep even niet lezen, maar de kaart is nu:
  Point Of View Ti 4200 XP 237.00

  Bij: transportkosten + 6.25
  Bij: transportverzekering + 1.49

  Totaal te betalen (incl. BTW) 244.74

  Dat is dus als je geld overmaakt, heb ik zeker al 6 keer gedaan bij deze winkel en ik vertrouw ze compleet, heb je twijfel, moet je rembours doen, dan komt er 8 euro bij.
 • ik vertrouw hun ook wel en ook dat ze niks aan de kaart slopen, maar heeft dat wat ze doen wel zin, met die 2e versie. Want als het geen zin heeft kan ik hem ook ergens anders kopen en is heij weer 8 of 15 euro goedkoper omdat ik geen transportkosten hoef te betalen.
 • Ze hadden waarschijnlijk iets over het hoofd gezien toen ze van de verschillende onderdelen een Ti4200XP gingen bakken. Maar dat foutje is gewoon netjes opgelost :D Ik weet alleen niet ofdat je de "correcte" versie overal kan kopen of alleen bij Eynstein :roll:
 • Eynstein biedt de kaart niet duurder aan als de rest, dus die mod is alleen maar weer extra werk voor ze, zie het als service, en dat doen ze neem ik aan toch met een reden, het truukje van ze zal toch positieve invloed hebben op de beeldkwaliteit.
 • Kortom: er is geen betere Geforce 4 dan de Point of View GeForce4 Ti4200XP 128MB DDR 3,3ns :D (als je naar de prestaties kijkt)
 • Ik heb nog ff gemaild met eynstein en het is een paar seconden werk wat ze doen, en ze zijn maar 6 euro duurder dan de goedkoopste uit de pricewatch op tweakers.net.
  Nou lijkt me dus een uitgemaakte zaak ;)
 • Kope die hab…(jammer dat ik geen geld heb….:S) anders had er al een dikke machine gestaan op me kamer….:)
 • [quote:68eed2df10="Benmen"]Kope die hab…(jammer dat ik geen geld heb….:S) anders had er al een dikke machine gestaan op me kamer….:)[/quote:68eed2df10]

  Als ik die 3dmark link zo van he bekijk heb je al een redelijke pc thuis staan en niets te klagen
 • ja maar die is van me pa….:S en die van mij is een p2 350 en een niet werkende p1 200 (toekomstige server als ie t gaat doen)
 • Dit kaartje is wel zeer intressant, ik hoop echt dat m'n loon volgende maand meevalt en dan maar niet meer uit die maand … kan NFS amper draaien op 800x600 met medium detail, begint nu wel erg af te takelen die pc van mij :lol:
 • Wat heb je nu staan….?
  Ik hoop als ik eindelijk een gopede baan heb volgend jaar ofzo ook een ooi systeempje te kunnen kopen….
 • Zie mijn sig, dat en wat oude pentium's is mijn pc parkje. Volledig eigenaar/beheerder van :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.