Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nieuwe drivers voor GF3 en tv out is weg...

Anoniem
kanogek
7 antwoorden
 • Hoi, ik heb geprobeerd om de drivers voor mijn Creative GF3 ti 200 kaart te updaten naar de laatste versie (30.82), maar met de upgrade raak ik ook mijn tv-out mogelijkheid kwijt. Ga ik terug naar de oude drivers dan werkt het weer. Omdat ik ook games speel wil ik toch graag de laatste drivers kunnen gebruiken, maar ook vieze dvd films op tv kunnen bekijken :roll: . Ik heb iets gelezen over tvtool, is dit misschien een oplossing?

  Willem
 • welke 30.82 drivers gebruik je? van www.nvidia.com of die van creative?
 • Ik heb ze beide geprobeerd. Voor alle duidelijkheid nog dit: op desktop-eigenschappen-geavanceerd-select device staan keuzerondjes voor analoge monitor, digitale monitor en tv out. Met de oude drivers kan ik tv out wel selecteren, met de nieuwe is tie grijs en niet te selecteren. Ook niet als ik de tv aanzet of detect displays doe. Ik gebruik een scart plug in de tv waarop de s-video kabel van de kaart is aangesloten. De schakelaar op de plug is geselecteerd naar input.
 • Het vreemde is dat deze drivers wel TV-out ondersteunen.

  zorg ervoor dat de oude drivers grondig verwijderd zijn.

  probeer als extra opitie nog de 40.72 drivers van www.guru3d.com of www.nvidia.com
 • Vreemd hoor. Drivers verwijderd via software verwijderen en dan ook nog eens die detonator killer eroverheen gegooid. Daarna 40.72 geïnstalleerd, maar nog steeds geen tv-out te selecteren. Ook niet als ik de scart in de andere aansluiting doe.
 • Kijk eens of je iets kunt met deze 'personal cimema drivers'.

  http://www.nvidia.com/search.asp?keywords=wdm
 • idd erg vreemd, ik zou verder niet weten wat daar de oorzaak van kan wezen. kan je niet beter dan gewoon je oude drivers gebruiken als die gewoon goed waren?

  mischien dat onze Modderator Slahhead nog een oplossing weet?
  of iemand anders?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.