Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

monitor zwart tijdens laden os

Anoniem
Bosje
5 antwoorden
  • Als windows 98 geladen is krijg ik 3 seconden bureaublad in beeld en daarna wordt mijn beeld zwart :x . Ecter mijn pc draait gewoon door. Ik heb ondertussen andere monitors en videokaarten geprobeerd maar probleem blijft bestaan. ook als ik XP ga instaleren. De setup gaat goed maar op het moment dat xp laadt krijg ik even de xp logo in beeld en daarna wordt mijn scherm zwart (pc blijft doordraaien). Onder DOS werken is geen probleem en de koeling draait permanent. Wie kan mij helpen???? :cry:
  • heb ook ooit zoiets gehad….met een savage4 videokaart erin. Het lag toen, denk ik, aan de IRQ-indeling. Het bleek toen dat wanneer de videokaart op irq3 stond, het beeld op zwart ging.
    Misschien is het bij jou ook zo?!?!
  • Krijg je helemaal nooit beeld? Of gaat het tijdens het booten soms wel goed en kun je gewoon in windows werken?


    Want zoiets heb ik ook wel eens gehad en toen was het een kwestie van de refreshrate terugzetten op 60 Hz, rebooten en weer op Optimaal zetten. Daarna was het over…
  • Kan wel eens gebeuren bij een foute beeldscherm instelling, die de videokaart of de monitor niet aankan. Soms is het dan nodig om de driver te verwijderen, bijvoorbeeld in safe mode.
  • Het is misschien van de gekke, maar dat heb ik als er een CD in 1 van de spelers zit tijdens het opstartten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.