Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Matrox marvel G400-TV

Anoniem
Henny
10 antwoorden
 • Help!! Ik heb een Matrox marvel G400-TV videokaart en krijg deze niet geinstalleerd inWindows XP professional.Ik werk met een Asus-CUV4X-D moederbord in een pentium III 866. Wie weet raad en kan mij helpen.
  :cry: Rob
 • Heb je wel de juiste drivers voor XP?

  Dan zou het moeten lukken Het heeft niet veel zijn andere drivers te proberen dat gaat niet goed in negen van de tien gevallen..
 • Er zijn voor deze kaart geen nieuwe drivers. Ik word er moedeloos van.Wie helpt in Apeldoorn.
 • Klinkt lullig maar zonder de juiste drivers zal het niet gaan.

  Kan me echter haast niet voorstellen dan Matrox geen ondersteuning
  heeft voor Xp je zou kunnen proberen drivers voor Win 2000 te gebruiken
  maar dat helpt niet altijd vaak wel….
 • XP geeft wel ondersteuning, maar het lukt me gewoon niet. Krijg berichten als:No interrupt request(IRQ) is detected for your matrox card. Maar in mijn configuratiescherm herkend hij hem wel en geeft daar geen problemen.
 • Je zou nog even kunnen proberen in het BIOS de kaart een ander IRQ
  nummer te geven of wat in Windows te schuiven! Aks je de drivers heb
  zal het wel lukken je moet hem alleen even een "plekje" geven..
 • Heb de kaart een half jaar geleden verkocht om dat er geen XPdrivers in de planning lagen . :cry: ]Nog steeds zijn er geen drivers beschikbaar, en ze komen er ook niet. Win2000 wel, werken die ook niet ??Mischien een tip voor jouw, koop een pinnaclePCTVpro en een ATI 8500, en de nieuwe software bij de TV kaart en je komt aardig in de richting van de Marvel (beeldkwaliteit). Of doe net als mij en koop de Matrox Par.
 • Bedankt beide voor de reactie's maar voor een nieuwe kaart ontbreken de financien. Ben eigenlijk op zoek naar iemand in de buurt van Apeldoorn die mij een keer wil helpen met deze installatie. Bij voorbaat bedankt.
 • Zonder de juiste driver zal hulp ook niet echt baten, of de persoon moet in staat zijn een driver te schrijven. Win 2000 drivers willen vrij vaak helpen al gebeurt het wel dat niet alle eigenschappen van een kaart dan volledig tot hun recht komen.
 • Hallo
  Ik bezit de zelfde kaart, zoals je op de site kunt lezen is er geen driver, en is ook niet gepland er een te maken.
  Helpt om flink te klagen op de site en in de forums van Matrox, zelfde geval was met Win 2000, driver bijna 2 jaar later, schrijf dat je als koper van zo' dure kaart betere service verwacht.
  Voor Win 2000 wat ik gebruik zijn de eerste drivers door amateurs gemaakt, zonder TXT ondersteuning.

  Groeten Willem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.