Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

3dmark score ontzettend laag

Anoniem
jolo
39 antwoorden
  • heb gister nieuwe computer gebouwd, met geforce 4. Toch is mijn 3dmark score ontzettend laag!
    XP2400+ @ 2137 Mhz
    512 DDR PC2700
    Geforce 4 Ti4200 128
    Asus A7V333-X
    400 Watt voeding

    Hier is dus link:
    http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&name_5179106=My%20Benchmark&description_5179106=Xp%202400+%20@%202132%20Mhz&update=1&project_type=6&projectid_5179106=5179106&projectId=5179106&publish_5179106=5179106&projectType=6&y=8&x=58

    sorry voor de lengte, weet niet hoe ik het anders kan doen
  • Je link klopt sowieso niet. klik er maar eens op

    Als je een link wilt inkorten doe je dat zo:

    Klik hier[/url
    En dan sluit je af met een ]
  • edit: sorry volgens mij werkt link niet. kan iemand ff uitleggen hoe die werkt??
  • Via 4in1 drivers niet goed gegaan?

    Je link is trouwens niet goed, je moet je 3dmark run publishen

    http://service.madonion.com/compare?2k1=4580633 zo'n link moet je krijgen en in je projectmanagar moet je dus publish aanvinken.
  • http://service.madonion.com/compare?2k1=5179106

    sorry
  • Tja, das erg laag, vertel eens wat je allemaal geinstalleerd heb.
    heb je per ongeluk FSAA en\of anisofiltering aan staan?
  • Word je 3d kaart wel helemaal goed herkend?

    AGP Rates
    (Current/Available) N/A / 1x 2x 4x
  • ja wordt helemaal goed herkend, zowel in de bios als in Xp
  • Ik zie het al. je AGP poort staat op N/A
    daardoor draai je als een PCI kaart met de ti 4200

    Kijk in je bios of AGP uit staat.


    (HJS via 4in1 zitten in winXP)
  • Dat zei ik ook al, maar ik formuleerde het wat ongelukkig…
  • ik weet dat de 4in1 in XP zitten, maar waarom wordt zijn AGP poort dan niet goed herkent? Dat heeft toch alles met je 4in1 drivers te maken?
  • Het missen van AGP heeft niet alleen iets met Via 4in1 te maken. als WinXP word geisntaleerd moet hij meteen de AGP poort herkenen.

    Het probleem kan liggen bij de Bios, of een van de vele jumpers die dat Asus moederbord rijk is
  • heel erg raar, als ik in mn bios de agp verander van auto naar 2x of 4 x probeert ie mn geheugen te tellen bij boot en hij blijft oneindig doortellen. Als ik agp weer op auto zet, start ie weer goed door!
  • Dat is inderdaad vreemd. staar er in de handleiding van het moederbord niets over agp?
    Normaal moet hij het gewoon doen met AGP2x en 4x.
  • Tijd voor een bios update zou ik zo denken…
  • heb gister moederbord gekocht
    maar afijn, heb alles weer op standaard gezet, ook mn cpu en tadaa, opeens staat mn agp wel op 4 e is mn score 9519
    heel erg raar
    http://service.madonion.com/compare?2k1=5179865
  • Voor een niet overgeklokt systeem een redelijke score.
    Je mag hier wel tevreden mee wezen. als je over gaat klokken is de 12000 wel te halen schat ik zo.
  • [quote:3b680a5720="Red Dragon"]Voor een niet overgeklokt systeem een redelijke score.
    Je mag hier wel tevreden mee wezen. als je over gaat klokken is de 12000 wel te halen schat ik zo.[/quote:3b680a5720]
    Lijkt me wel ja, kijk maar eens naar mijn niet overgeklokte score: enne dat voor een XP2200 en maar 256MB en Windows 98.
  • ik heb dit ook gehad en de oplossing ligt bij Intel. je moet naar de site van intel en daar de nieuwste INF files downloaden en installeren voor je moederbord. Daarna wordt de AGP kaart wel herkend en kun je hem optimaal gebruiken. Scheelt een dikke 3000 punten kan ik je vertellen.
  • [quote:d5a5f8475e="topdude"]ik heb dit ook gehad en de oplossing ligt bij Intel. je moet naar de site van intel en daar de nieuwste INF files downloaden en installeren voor je moederbord. Daarna wordt de AGP kaart wel herkend en kun je hem optimaal gebruiken. Scheelt een dikke 3000 punten kan ik je vertellen.[/quote:d5a5f8475e]

    Dat verhaal geld alleen als je een Intel CPU heb met een Intel Chipset moederbord.
    Legolas heeft een AMD CPU en een VIA chipset. die heeft hele andere drivers nodig.
    kortom soortgelijk probleem, andere opllosing :)

    [b:d5a5f8475e]//Proxy[/b:d5a5f8475e]
    Jij heb een Ti 4400 en Legolas een Ti 4200
    Ti 4400 128mb 275mhz core / 550mhz mem
    Ti 4200 128mb 250mhz core / 444mhz mem
    dat scheelt nogal.

    Ik denk overigens dat de geheugen settings van Legolas niet zijn geoptimaliseerd in de bios en bij Proxy wel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord