Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hoe kan ik op een tft-scherm stand-alone reklames zien

5 antwoorden
  • hallo, is het mogelijk om op een tft-scherm reclame uitingen te laten zien, daarbij is het de bedoeling dat het scherm stand-alone funktioneert en er geen computer aangesloten is. Bij sony hebben ze het fotolijsje ( tft-schermpje in combinatie met een memorystick). Is het ook mogelijk om op een tft-scherm direct een draagbare dvd-speler aan te sluiten?
  • Ja die monitoren bestaan. Alleen ben ik de naam ervan even kwijt. Je moet even met [url=www.ecl.nl]ECL[/url] mailen, ik heb bij hen zo'n ding in de stelling zien staan.
  • Heb er één gevonden. http://www.digitimes.com/NewsShow/Article.asp?datePublish=2002/11/21&pages=04&seq=22 BENQ wordt geleverd door [url=www.quote.nl]Quote[/url]
  • Je zou ook kunnen kijken naar de Hercules 920DVI of de AG Neovo X174 deze hebben beiden een Composiet-video input en zijn een beetje "design", het oog wil immers ook wat bij een reclame zuil.
  • [quote:4102bffc90="wills"]Bedankt voor jullie reaktie, mijn vraag is nu: welke hardware en software heb ik nodig om zelf een tft-scherm stand-alone te laten funktioneren?Aangezien ik over 50 stuks praat moet dit intressanter zijn. Er komt een stalen behuizing om het scherm en aan de voorzijde een glasplaat omdat de schermen in publieke ruimtes komt te staan, is het ook mogelijk om een los scherm te kopen zonder behuizing en dan meteen stalen behuizing eromheen ipv behuizing om behuizing? Wie kan voor mij een systeem samenstellen en of meerdere leveranciers vinden! Graag wil ik weten wat het moet gaan kosten, als je geintresseerd bent mag je bij een intressante prijs/kwaliteit verhouding aan mij leveren.[/quote:4102bffc90]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.