Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Drivers voor Wething monitor ?

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik vroeg me af of iemand wist of er ergens drivers voor mijn Wething monitor te verkrijgen zijn, er zat bij mijn plug & play monitor geen cd rom. Ik kan mijn monitor nu maximaal op 85 hz instellen en ik heb gehoord dat je met nieuwe drivers op res. 1024x768 tot 150hz kan instellen ??

  Alvast bedankt.
 • Ik weet niet welk model je heb maar je zou hier eens kunnen kijken: http://www.newhorizondigit.com/Support.asp
 • Stel dat het klopt dat je hem op 150 Hz kan instellen dan loop je volgens monitor technici een hele grote kans dat ie het binnen redelijke tijd begeeft. Ze hebben me het eens uitgelegd waarom maar ja een leek iets uitleggen ? Het is in de genre waarom je bij een trinitron bij een lichte kleur 2 draadjes ziet. Dit is ter overdenking. 85 HZ (75 Hz ook) is meer dan zat.

  Heb je google gezocht naar drivers ? monitor-drivers.com ?
 • [quote:e3aa951cc6="Bosje"]

  Heb je google gezocht naar drivers ? monitor-drivers.com ?[/quote:e3aa951cc6]

  Goolge geeft deze link die ik net al gaf: http://www.newhorizondigit.com/Support.asp
 • Bedankt voor de link!
  Echter ik heb de 19 inch M-1995B, waarvan geen drivers op die site staan. Het was eigenlijk alleen maar een vraag, niet zo belangrijk. Ik heb alleen gezien dat je bij 150 hz een veel strakker beeld heb, maar 85 hz is ook goed, ik hoef niet te klagen voor zo'n goedkope monitor!

  Ik heb ook een andere site gevonden met allerlei drivers van honderden soorten merken, echter die van mij stond er natuurlijk weer niet bij…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.