Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

fan gf3 ti 200 kapot.

Anoniem
frG
7 antwoorden
 • Tja, de fan van m'n gf3 ti 200 van asus is kapot. Is geen 1/2 jaar oud. Is er toevallig een simpele manier om hem weer draaiende te krijgen? een stommigheidje van mijn kant? ee3n trucje voordat ik hem terug moet brengen met alle problemen van dien? Een fan is toch geen gevoelig prciesieinstrument (muv de lagers).
 • Half jaar oud -> garantiewerk dus.
 • Je zou een fan van een oude kaart kunnen halen en die er opschroeven.
 • Aangezien ik geen oude kaart heb zal het wel garantiewerk worden dus. maar dan kom ik in "het traject" terecht en zal hem dus wel FF moeten missen. damn.
 • een fan op een videokaart vervangen is niet echt een makkelijke klus, je kunt hem beter terugbrengen… btw waarom breng je hem niet terug en vraag je in die winkel of je met bijbetaling dat ding mag ruilen voor een snellere kaart, soms kan dat, en als het lukt heb je direct een werkende kaart…
 • Neus eens rond op het internet en betel u ergens een fan voor op uw kaart die zijn zeker te vinden voor waarschijnlijk nog geen 10 euro en een beetje verzendkosten dus neem dan iets van een 15 euro als je dat er voor over hebt zodat je ze niet moet missen.
  Bij de meeste kaarten is het kinderspel om die fan te vervangen, het wijst zichzelft wel uit. Wel een beetje nieuwe pasta aanbrengen (warmtegeleiding) en voila draaien maar.
  Probeer wel eerst eens je fan als hij er af gehaald is of hij nog werkt misschien licht het aan de voeding (als je hem tegen een 9 volt baterij houdt zou hij moeten draaien, indien geen 9 volt batterij in huis hou hem tegen je autobatterij).
 • http://shop.freezinghardware.nl/index-info.asp?ID=453

  Zal deze er niet oppassen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.