Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

TV Kaart

Anoniem
ThijsJ
9 antwoorden
 • Met welke kaart is het mogelijk om gedecodeerde zenders te bekijken? Ik heb wel een abonnement voor Canal+, maar omdat het met een decoder maar op 1 tv gekeken kan worden zoek ik hiervoor een TV kaart.

  Bvd.
 • Zo'n kaart wil ik ook wel! :D
 • Echt waar , maar op 1 TV Canal+ tezien ? Ik ken iemand die zowel de buren links als rechts van beeld voorziet.
 • kun je het signaal gewoon niet splitten vanaf de decoder???

  ik weet niet hoe zoiets aangesloten wordt, maar ik neem aan met een gewonen coax kabel..

  dus een splitter in je decoder, 1 coax naar je TV1 en 1 naar je gewone TVkaart in je PC

  of werkt het anders met zo'n decoder????
 • Dan kan ik maar 1 zender kijken, namelijk de zender die ik op dat moment aan het kijken ben. Voorbeeld: op de tv ben ik Canal+ Blauw aan het kijken, maar ik wil bijvoorbeeld op Canal+ Rood iets opnemen. Als ik nu op de computer kan kijken, dan kan ik met de video van de andere zender opnemen.
 • Via PC kijken is alleen mogelijk via de bekende software.Geen geluid en vaak scrollend beeld.Kun je toch het andere kanaal via VCR opnemen , of zie ik dat verkeerd??
 • Zit er maar 1 uitgang op zo'n decoder?????????? Das vrij matig van dat bedrijf dan. Bijna iedereen heeft tegenwoordig 2 tv's. Die decoder komt van Canal+ toch?? Dwz dat als je voor de decoder een splitter zet je wel Tv kunt kijken op je PC maar alleen geen Canal+ kunt ontvangen. Je kunt het ook anders doen. Kijk: Je hebt een VCR en een TV. (tenminste zo doe ik het hier zonder TV tuner, maar heb wel kabel, weet niet of het bij jouw ook gaat werken) Er komt een COAX kabel in het huis binne. Deze sluit ik aan op de VCR en deze sluit ik (via COAX) weer aan op de TV. Vanuit de VCR heb ik een kabeltje lopen (Super VGA uitgang, oftwel dat gele tulip ding) naar de TV in van me PC. Zo kan ik TV kijken op de TV en PC tegelijk en naar verschillende kanalen. (met de video de verwisselen). Je kunt op deze manier niet opnemen op de VCR ma ja…… Heeft mij wel een dure Tv tuner gescheeld :wink:
 • [quote:d057828574="De Geest Van Oirlo"]Zit er maar 1 uitgang op zo'n decoder?????????? Das vrij matig van dat bedrijf dan. Bijna iedereen heeft tegenwoordig 2 tv's. Die decoder komt van Canal+ toch?? Dwz dat als je voor de decoder een splitter zet je wel Tv kunt kijken op je PC maar alleen geen Canal+ kunt ontvangen. Je kunt het ook anders doen. Kijk: Je hebt een VCR en een TV. (tenminste zo doe ik het hier zonder TV tuner, maar heb wel kabel, weet niet of het bij jouw ook gaat werken) Er komt een COAX kabel in het huis binne. Deze sluit ik aan op de VCR en deze sluit ik (via COAX) weer aan op de TV. Vanuit de VCR heb ik een kabeltje lopen (Super VGA uitgang, oftwel dat gele tulip ding) naar de TV in van me PC. Zo kan ik TV kijken op de TV en PC tegelijk en naar verschillende kanalen. (met de video de verwisselen). Je kunt op deze manier niet opnemen op de VCR ma ja…… Heeft mij wel een dure Tv tuner gescheeld :wink:[/quote:d057828574]

  Ik heb geen Canal+, maar ik moet zeggen CREATIEF . :P :P :P
 • Da wou ik ma zegge, scheelt zo wel 150 euro in de portomonee :wink: :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.