Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Help!!! Radeon 9000 Pro, maar geen beeld bij sommige spellen

Anoniem
Red Dragon
6 antwoorden
 • Ik heb nu een nieuwe Club 3D Radeon 9000 Pro videokaart met 128 mb ram, maar als ik bijvoorbeeld Battlefield probeer te spelen, schakelt mijn monitor 'uit' (hij gaat niet uit, maar ik krijg geen beeld en het lampje springt van groen naar rood/oranje). Verder heb ik dan wel geluid, en hij is ook niet vastgelopen want als ik mijn muis beweeg, hoor ik wel dat ie over de knoppen gaat. HELP!!

  ps. Ik heb alle drivers al geprobeerd, inclusief die meegeleverd waren en de allernieuwste. Battlefield 1945 is trouwens niet het enige spel waar ik dat bij heb, ook America's Army, Return to castle wolfenstein Single player en op de desktop heb ik het ook als ik de monitor op 800*600 instel, bij de andere resoluties doet ie t perfect. :-? Heeft iemand hier een oplossing voor?

  1000 mHz pentium III
  256 MB SDRAM
  AOC Spectrum series 15" monitor
 • Het kan zijn dat je monitor de resolutie die je bij de spellen hebt ingesteld niet ondersteund. Een gewone 15inch monitor moet 1074x768 ondersteunen.
 • Bij alle spellen die ik heb doet ie t behalve op 800*600 dus (zelfs de allerhoogste resoluties kan ik draaien). Bovendien America's Army en Battlefield zijn spellen die gebruik maken van HW T&L, kan het daar aan liggen (ik weet dat de kaart dit wel onderteund, maar toch) en met mijn vorige video kaart kon ik die spellen wel draaien, ook op 800*600, maar die had geen HW T&L dus heb ik de Radeon gekocht
 • zou de refresh rate niet te hoog zijn voor de monitor? dan krijg je ook een zwart beeld…
 • Exact zelfde kaart, pc P800 200 Mb intern geeft op resolutie 800*600 geen problemen.
  Suc6
 • Sorry :roll: , ik was vergeten te melden dat het al opgelost was. Het was inderdaad een veel te hoge refreshrate op die resolutie :) . Maar evengoed bedankt :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.