Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Geen beeld ???? Help me please...

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Ik heb een probleem met mijn systeem.Tijdens het opstarten heb ik helemaal geen beeld.Het hele scherm is zwart. :o
    Maar als ik mijn pc vervolgens reset dan heb ik wel beeld.Verder werkt het hele systeem goed.
    Het is alleen vervelend dat ik telkens na het aanzetten van mijn pc eerst moet rebooten voordat ik beeld krijg.
    Kan iemand me misschien helpen?
    Alvast bedankt! :wink:

    Mijn systeem:

    ATX kast 300W voeding
    Aopen KT73 Pro KT133 chipset
    AMD Duron 700
    512 Sdram 133 geheugen
    Maxtor harde schijf 40 Gig 5400 RPM
    TNT II 32 MB videokaart TV out
    Windows XP professional
  • Ik zou zeggen druk je videokaart eens goed aan in het AGP slot en gebruik een andere kabel van je monitor naar PC.
  • Het kan ook zijn dat je monitor het signaal mist en dan in de standby gaat. Wat zet je als eerste aan ? Monitor of pc ? Probeer het eens om te draaien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.