Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

GeForce FX vs Radeon 9700 pro

Anoniem
Red Dragon
6 antwoorden
 • Hee, weten jullie misschien welke kaart beter is de gforce fx of de radion 9700pro.

  Just wondering……..

  :D


  [i:ce2c74daee][Mod-edit] Ik heb de titel even aangepast. de schrijffouten maakten het onduidelijk nu is. gr, Red Dragon[/mod-edit][/i:ce2c74daee]
 • [quote:fc929f28c9="E-Razoor"]Hee, weten jullie misschien welke kaart beter is de gforce fx of de radion 9700pro.

  Just wondering……..

  :D[/quote:fc929f28c9]

  Op papier zouw de GfFX de betere zijn, maar er zijn nog geen tests gedaan door een objective partij, dus je weet maar nooit. :roll:


  Realiseer je wel dat de Gf FX met een heel dikke prijs op de markt komt (ze schatten tussen de 600 en 800 euro :o ) en de Radeon 9700 pro kun je voor 400 euro krijgen. Prijs is niet alles! Alleen omdat de Gf FX duurder wordt dan de Radeon 9700 pro, wil dit nog niet zeggen dat 'ie ook beter wordt :-? (maar ik mag toch hopen van wel :wink: )
 • Als de Geforce FX in februari\maart eindelijk eens een keer fatsoenlijk leverbaar is, duurt het niet lang meer, of ATI komt met de opvolger van de R9700 Pro.

  Persoonlijk zou ik dus niet wachten op de Geforce FX en nu lekker de Radeon 9700 (Pro) halen !
 • Gezien de te verwachten prijs van de GeForceFX denk ik niet dat die kaart interessant wordt.
 • wat gaat ie qua prijs doen dan??? de GF FX bedoel ik….
 • De betere kaart is de 9700. Waarom? Hij is nu beschikbaar. De FX is vooralsnog vaporware. Als ie ergens in februari (?) beschikbaar komt, is ie ook nog eens een flink stuk duurder. En dan is de 9700 mogelijk ook al weer een stuk in prijs gedaald. Als je nu de snelste kaart wilt hebben, is de 9700 de enige keus. Jammer voor Nvidia, maar helaas.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.