Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Onboard-videokaart geeft storing op het beeldscherm.

Anoniem
De Geest Van Oirlo
4 antwoorden
 • Hallo,
  Ik heb vanmiddag een compu opgebouwd waarin een Asus P3W-E moederbord en de videokaart dus onboard heeft. Ik heb de drivers bij Asus.com gedownload en deze geïnstalleerd.
  Beeldscherm is een 15' Goldstar Studioworks 56m, die het op het vorige systeem perfect deed.
  Nu heb ik alleen heel veel last van storende trillende stepen over het beeldscherm. Net alsof er een groot electromachnetisch veld aan het storen is, alleen is dit niet het geval.
  Weet iemand toevallig wat er aan de hand kan zijn, en heeft iemand misschien een oplossing?
 • Ik had dat ooit met mijn viper 550 en een ctx monitor.
  lag bij mij aan de polariteit van het scherm ofzo, met powerstrip kon ik dat omzetten en toen was het goed. (bepaalde drivers had ik het trouwens niet)

  Maar je hebt dus geen magnetisch iets naast je monitor staan? box, Halogeen lamp? En je kabel naar je monitor is ook nog goed?
 • Hey,

  Ook geen Adapters?
 • [quote:0a471732e8="hjs"]Ik had dat ooit met mijn viper 550 en een ctx monitor.
  lag bij mij aan de polariteit van het scherm ofzo, met powerstrip kon ik dat omzetten en toen was het goed. (bepaalde drivers had ik het trouwens niet)
  Maar je hebt dus geen magnetisch iets naast je monitor staan? box, Halogeen lamp? En je kabel naar je monitor is ook nog goed?[/quote:0a471732e8]

  Alles is goed… sterker nog, als de vorige computer er op wordt aangesloten lijkt er niets aan de hand. Zou het misschien met de [i:0a471732e8]'verversings-frequentie'[/i:0a471732e8] te maken kunnen hebben?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.