Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

videokaart gaar??????

Anoniem
Salv
6 antwoorden
 • ik heb op 28-10-2002 een Hercules prophet 8500 LE gekocht . Toen ik hem kocht starte de pc soms al niet op. Toen ik in windows (XP) kwam zei XP dat instabiliteit door de videokaart kwam. Als ik in windows was werkte de kaart prima dus dacht het is wel ok zo. Maar sinds vandaag kom ik ook niet meer in windows. ik heb nu mijn oude videokaart er weer inzitten en alles werkt. Dus het ligt aan de videokaart. Toen ik de kaart eruit haalde was die ook vrij ondergestofd, maar dat is de pc ook, dus volgens mij maakt dat niet uit. Zou formateren ofzoiets nog zin hebben of is ie echt gaar. Ik kan alleen in veilige modus in windows komen anders krijg ik alleen zwart beeld. :-? :-? :-? :-?

  M@XXER
 • Kan aan de videokaart liggen, je weet dat pas zeker als je de videokaart in een andere pc stopt.
  opnieuw formateren en isntaleren van windows is ook een optie.

  Als de videokaart het dan nog niet doet moet je er mee terug naar de winkel.
 • Ik ga avanvond ff testen.
  Kijken wat die bij mijn maat doet. Die heeft ongeveer zelfde pc. Ik heb 1ghz + 512 ram en hij 1,1 ghz + 512 ram.

  M@XXER
 • Heb ook een keer vage klachten met instabiliteit gehad na ongeveer een half jaar met een Hercules kaart van (toen nog) FL 600,-. De koeler bleek erg zwak en liep ook niet helemaal vloeiend. Een nieuwe losse VGA-koeler erop en het ding liep als nooit tevoren.
  Misschien een idee?
 • He,

  Ik had hem getest, en bij hem deed ie het > :D + :-? . Toen thuis nog een keer geprobeerd en hij deed het ook weer. Maybe dat ie half uit het AGP slot is gegaan :-? . Ik trouwens ook de stof eraf gehaald, weet niet of dat eigenlijk uitmaakt.

  Wat kost zo'n koeler en hoe zet ik die erop????

  M@XXER
 • Misschien dat ie zn refresh rate te hoog had/heeft staan (of kan dat niet in XP)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.