Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

In programma's schokt mijn beeld erg regelmatig

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Sinds ik een nieuw moederbord (EP-4PEAE van Epox), processor (2,4 GH intel pentium) en geheugen 512 MB DDRAM CL 2 PC2700) heb gekocht, blijft mijn beeld in programma's eens in de twee seconden eventjes hangen. Ik heb een Geforce 3 Ti200 met de nieuwste drivers. Het probleem doet zich voort in alle programma's met een bewegend beeld zoals games, Windows Media-player en zelfs als ik vensters op mijn beeld verschuif blijft deze eens in de twee seconden eventjes hangen.

  Het probleem doet zich echter niet voor als ik de prioriteit van een programma verhoog naar REALTIME in het Task manager. Het probleem is echter dat ik dit steeds handmatig moet instellen en dat het runnen van andere programma's niet meer mogelijk is. Ook doet het probleem zich niet voor op een TFT scherm van 15", ik heb echter een CRT scherm van 19". Op andere CRT schermen schokt het beeld ook.

  Ik heb verschillende drivers voor de videokaart geinstaleerd, maar alle drivers geven hetzelfde resultaat. Het veranderen van de verversingsfreqyuentie van het beeld helpt ook niet. Het opnieuw installeren van windows XP heeft ook niet geholpen.

  Ik hoop dat iemand een oplossing heeft voor dit probleem
 • misschien moet je die tft scherm dan maar gewoon gebruiken :oops:
 • Dubbel post

  Deze gaat op slot!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.