Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Geen beeld met TV-out..

3 antwoorden
  • Ik ben nu al een tijdje bezig om beeld via mijn pc op mijn tv te krijgen. Ik heb alles goed aangesloten, met een speciaal kabeltje van de tv-out op mijn kaart en op de scart-aansluiting van mn tv. Ik heb de [color=blue:3982fd244c]FAQ[/color:3982fd244c] natuurlijk meerdere malen doorgelezen en ook de 'help' op de tv-tool site. Maar ik krijg totaal geen beeld op mijn tv (hij staat natuurlijk op het AV kanaal. Ik heb een Leadtek Geforce 4 ti 4600 Videokaart en ik gebruik de nieuwste 42.02 drivers. Ik heb ook de nieuwste tvtool gedownload maar geen resultaat. Ik kan nu wél bij nview 'clone' enzo kiezen en hij lijkt de tv te zien, maar geen beeld (ook na verschillende malen op nieuw gestart te hebben) :( Iemand enig idee wat ik fout doe? Het zou toch zo moeten werken? Met onze laptop (met geforce 4 Go) werkt dual monitor gewoon en ook Clone gaat prima, maar met mn Ti4600 lukt het maar niet :cry:
  • Wat voor voeding heb je dan?? Hoeveel Watt?? Kan aan je voeding liggen. Ook moet je eraan denken dat als jeje tv en comp uit heb staan, eerst de tv aangezet moet worden, en daarna pas je computer (wil soms ook helepen)
  • 400w Antec voeding.. En ik zal dan eerst ff de hele boel uitzetten en de tv eerst ff aanzetten.. Maar lijkt me toch sterk dat het hier inzit of niet? :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.