Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

NVIDIA grafische kaart

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Ik heb een PC met een geforce2 grafische kaart. Deze kaart heeft een Video-out waarmee je een verbinding kunt maken met een TV. Hierien zit dan ook het probleem. Als ik de PC heb aangesloten (onafhankelijk van type kabel) krijg ik wel beeld op de TV maar niet het volledige beeld (alle instellingen geprobeerd). Het is namelijk zo dat ongeveer 2/3 van het beeld van de PC te zien is op de TV. Als ik met de muis schuif krijg ik wel de rest van het beeld te zien, maar ja dat is moeilijk film kijken.
  Ik heb alle instellingen verandert/aangepast, diverse type kabels gebruikt, nieuwste grafische driver geinstalleerd, maar niets helpt.

  Heeft iemand een idee??, Help me!

  GKU
 • De reslotutie van je monitor omlaag op het moment dat je een film gaat kijken.

  Aangeraden: 800x600

  Ps lees de faq!!!
  [quote:daf1d7f1f0]
  Probleempjes:
  Ik heb zwart wit beeld:
  Check de instelling voor S-video of Composiet. Kijk in de handleiding van je TV welk type signaal wordt ondersteund en welke externe ingang je daarvoor gebruiken moet.

  Op de monitor zie ik de DVD film maar op TV alleen een zwart window
  Verlaag de resolutie naar 800x600 op beide schermen en installeer eventueel de nieuwste drivers voor je videokaart. Ook kan het helpen wanneer je de primaire en secundaire monitor instelling wisselt. Je TV wordt dan het primaire scherm en je monitor secundair.
  [/quote:daf1d7f1f0]

  faq: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=75962

  Succes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.