Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Twee beeldschermen

Anoniem
None
14 antwoorden
 • Ik heb een 2de videokaart + monitor aangesloten (XP). Kan iemand mij vertellen hoe ik bij b.v. FS2002 of CFS3 met 2 schermen kan spelen. Ik kan wel van 1 naar 2 slepen, maar op beide spelen of werken?? :roll:
 • kan je niet beter gewoon een video-kaart nemen die 2 beeldschermen kan aansturen? :(
 • dit lukt alleen maar bij spellen die dit ondersteunen….
 • is dat met werk programma's zoals word ook zo?
 • Ik heb zelf een Geforce 4 Ti 4400 met extra DVI uitgang, hier heb ik een 2e beeldscherm op aangesloten, bij mij kun je bij nView alles instellen, maar helaas zeg je niet om welke 2 videokaarten het gaat.

  En, krijg je nu beeld op allebij de monitoren of?
 • programa's als word etc. kun je vaak uitrekken over 2monitoren, maar meestal wil je bv een document op 1 scherm en een ander document op het andere scherm. Games kun je lang niet altijd over 2 schermen uitrekken. Sommige spellen ondersteunen 2 monitoren met bv een map of actionscreen op je 2e scherm.
 • je kunt het eens proberen met een televiewer, die zijn wel erg duur.
  zo'n 150 euro moet je toch rekenen.
 • kan je vertellen welke video-kaarten het zijn zoals hercul3s
  ook al vroeg.
  lees je zelf eigenlijk ook wel mee? want er zijn geen nieuwe berichtjes meer van je
 • [quote:3fe2a58396="computer_nerdo"]kan je vertellen welke video-kaarten het zijn zoals hercul3s
  ook al vroeg.
  lees je zelf eigenlijk ook wel mee? want er zijn geen nieuwe berichtjes meer van je[/quote:3fe2a58396]

  Ik lees wel mee, alleen tsja….werken he.

  Ik heb een asus8420 en een diamond S3V.
  Kan ik de extra uitgang van de ausus gebruiken voor een 2de monitor?
 • [quote:830e6746db="Hercul3s"]Ik heb zelf een Geforce 4 Ti 4400 met extra DVI uitgang, hier heb ik een 2e beeldscherm op aangesloten, bij mij kun je bij nView alles instellen, maar helaas zeg je niet om welke 2 videokaarten het gaat.

  En, krijg je nu beeld op allebij de monitoren of?[/quote:830e6746db]

  Ja, ik heb beeld op beide monitoren.
  Asus 8420 (+dVI) en Diamond s3v. Ik heb bij de asus een verloop stekker waarop een beeldscherm kan worden aangesloten. Ik kan dus een beeldscherm via verloopstekker op een DVI poort aansluiten?
 • Dat zou ik idd doen, ik heb 1 normale (blauwe) poort voor een beeldscherm en een DVI (witte), op de DVI zit een verloopstekker naar een "normale" video uitgang.

  Sluit je 2e beeldscherm hier op aan en kijk dan wat het resultaat is. Gamen op 2 beelschermen lijkt trouwens wel leuk maar volgens mij zijn de Matrox kaarten hier beter voor.
 • [quote:7aacf41e72="Hercul3s"]Dat zou ik idd doen, ik heb 1 normale (blauwe) poort voor een beeldscherm en een DVI (witte), op de DVI zit een verloopstekker naar een "normale" video uitgang.

  Sluit je 2e beeldscherm hier op aan en kijk dan wat het resultaat is. Gamen op 2 beelschermen lijkt trouwens wel leuk maar volgens mij zijn de Matrox kaarten hier beter voor.[/quote:7aacf41e72]

  Ik ga het testen, je hoort de uitslag asap.
 • [quote:96a55afd68="Hercul3s"]Dat zou ik idd doen, ik heb 1 normale (blauwe) poort voor een beeldscherm en een DVI (witte), op de DVI zit een verloopstekker naar een "normale" video uitgang.

  Sluit je 2e beeldscherm hier op aan en kijk dan wat het resultaat is. Gamen op 2 beelschermen lijkt trouwens wel leuk maar volgens mij zijn de Matrox kaarten hier beter voor.[/quote:96a55afd68]@

  Het 2de beeldscherm werkt op DVI uitgang. Nu nvieuw nog even doorspitten. Bedankt.
 • Cool :D

  Je raakt snel gewend aan 2 beelschermen, als ik er 1 uit zet om een spel te doen (bij sommige spellen zoals Diablo 2 worden de kleuren f*cked als ik het met 2 beelschermen speel, na er 1tje uitgezet te hebben werkt het goed).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.