Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

GF mx440 probleem met MSI K7T266 mobo

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Wie kan mij helpen met het volgende probleem:

  Ik heb een gforce 4 mx 440 videokaart met 64mb geheugen geplaatst. Zodra ik opstart krijg ik eerst 4x een piep toon en daarna blijft het beeld zwart. Als ik een aantal malen reset (ctr+alt+del) start het systeem op zonder piep toon, maar komen er alleen maar blokken op het scherm. Na nog een aantal resets werkt het systeem weer perfect. Ik heb de nieuwste drivers geinstalleerd en ook het mobo voorzien van de laatste update. Ik werk met XP pro. Met de oude kaart, een voodoo 3000, werkte het systeem perfect.
  Kan iemand mij helpen????? :oops: :oops: :oops:
 • Heb je de GeForce 4 MX al eens in een andere pc getest?

  Of je Geforce 4 MX is niet helemaal gezond of de je moederbord wil niet lekker samenwerken met die videokaart.
 • Ik heb hem in een andere pc geprobeert en daar werkt hij prima :evil: . Ik denk inderdaad dat er een conflict tussen deze 2 componenten ontstaat :evil: . Kan iemand met een MSI K7T266 Pro 2 mobo vertellen welke beeldkaart wel goed werkt????? :(

  Alvast bedankt
 • Een Ati radeon 7500 of 9000 moet er wel in werken, kan je de kaart nog ruilen?
 • Moet ik proberen. Heb de kaart op de beurs gekocht bij computers benelux. Die gasten zitten in Roermond en dat vind ik even te ver rijden vanuit Leiden :D . Ik ga ze even bellen en vragen of er iets te regelen valt met de post. In ieder geval bedankt voor je hulp. :wink:
 • heb dit probleem ook wel eens gehad, kwam bij mij doordat de videokaart niet voldoende in het AGP slot zat gedrukt. probeer de kaart eens heel goed aan te drukken
 • Heb het probleem nog steeds en ik zat te denken aan een zwakke voeding. Dat hebben ze me hier toen ook verteld. Strip je systeem is (je laat alleen CPU+mem+VGA zitte) en probeert dan 1 voor 1 de onderdelen er weer in te steken. Zo kun je het probleem achterhalen. Als je PC nog gelijk de mist in gaat kun je het probleem plaatsen bij mobo, mem, VGA.
 • Ik heb de kaart maar retour gezonden en krijg een vergelijkbaar exemplaar terug

  Toch bedankt voor jullie hulp

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.