Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Welke 17" monitor en 15" TFT/LCD monitor is beste?

Anoniem
The One
4 antwoorden
 • Ik ga een PC upgraden en ben op een puntje vastgelopen, de monitor. Het beste is natuurlijk een normale monitor (CRT is de top dacht ik?) en het liefste koop ik ook zo eentje. Welke normale 17" monitor is dus het beste op dit moment?

  Er is echter toch nog een andere overweging….de plaats die zo'n normale monitor inneemt. Daarom wil ik ook graag weten 15" TFT/LCD monitor het beste is op dit moment?

  Er gaan zeker veel games op gespeeld worden (is een gewone monitor dan beter?), tenzij hij voor de andere desktop wordt, dan gaat er veel op geprogrammeerd, geinternet en gewerkt worden (volstaat een 15" TFT/LCD daarvoor?).

  Kortom welk type moet ik kiezen en welke monitoren zijn per type het beste op dit momnet.

  Alweer bedankt :D
 • volgens mij is een 15" tft scherm net zo groot als een 17" crt scherm
  het was eerst wel zo dat tft schermen soms gingen haperen ofzo ik denk dat dit ondertussen wel verholpen is :lol:
  verder weet ik alleen dat belinea en philips wel goede merken zijn welke modellen weet ik niet :-? de samsungs zijn ook wel populair maar die heb ik zelf nog nooit gehad
 • CRT beeldschermen hebben nog altijd het beste beeld, hoewel het verschil minder wordt. TFT schermen zijn trager, en je kunt zeker niet alle TFT's gebruiken voor games. Het zichtbare beeld op een CRT is grofweg 1" kleiner dan de (beeldbuis)maat aangeeft.
 • als je hem voor die andere desktop gaat gebruiken en geld maakt niet uit zou ik voor de tft gaan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.