Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Probleem Nview Nvidia Gforce MX440

None
7 antwoorden
  • Hallo,

    Sinds ik WinXP heb geinstalleerd, krijg ik de TV-out van de GForce niet meer voor elkaar. Hij geeft op de TV alleen het bureaublad weer, zonder icoontjes e.d. Een film afspelen werkt ook niet.

    Nu heb ik mijn Win98 image teruggezet (dit heb ik vaker gedaan en toen deed de TV-out het perfect); weer hetzelfde probleem.

    Toen heb ik alles maar geformateerd, en Win98 opnieuw geinstalleerd. Weer hetzelfde probleem.

    Wie kan mij helpen. Ik ben ten einde raad.

    Overige informatie: MSI moederbord, Athlon XP 1800 en 256 MB DDR geheugen.

    Bedankt
  • FAQ al eens doorgelezen? misschien dat daar iets voor je instaat wat helpt.

    Welke drivers gebruik je nu voor je videokaart?
  • Ik heb net de nieuwste drivers van de Gforce videokaart geinstalleerd. (41.09).

    Ik denk dat de installatie van XP iets in de bios gewijzigd heeft.
  • de Bios kan niet gewijzigd worden door windows, de Bios wijzigen kan alleen jijzelf.

    de 41.09 drivers helpen niet?
  • De nieuwste drivers bieden ook geen soelaas.

    Als WinXP de Bios niet kan aanpassen, wat kan dan het probleem zijn? Immers, de Win98 back-up werkte altijd perfect met tv-out. En nu opeens niet meer, na installatie van WinXP. (Geen multi-boot met Win98) Verder is er niet met de hardware geknoeid.

    PS. Nu staat er een schone installatie van Win98 er weer op met de nieuwste drivers.

    Jeroen
  • Je moet wel de overlay functie aanzetten, anders blijf je je bureaublad zien.
  • Bedankt!

    Het werkt nu weer.

    Toch wel raar dat de back-up met de oude instellingen niet werkte.

    Jeroen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.