Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Krijg oude Radeon drivers niet ge-uninstalled

4 antwoorden
  • Heb net geprobeert de oude Radeon drivers te uninstallen zodat ik de nieuwste Catalyst 3.0 versie kan installeren, maar als ik via:configuratiescherm-software de oude drivers probeer te un-installen krijg ik foutmelding: RunDLL32 fout met betrekking tot een ongeldige pagina veroorzaakt door module ATIIIEXX.DLL op ................. Ook het eerst verwijderen van de kaart in: Systeem en dan de drivers verwijderen lukt niet. Na herstart installeert Windows automatisch de oude drivers weer. Toen geprobeert om de nieuwe drivers over de oude heen te zetten maar dat lukt ook niet. W98SE, Gigabyte Radeon 9000Pro en de origineel bijgeleverde drivers. (7.73.3-02062m1-004707c-ATI) Deinstalleren en installeren van het nieuwe control panel lukt wel. ps: 3DMark 2001 loopt nu ook vast.
  • En als je nou opstart in safe mode, en dan de software verwijdert?
  • ga naar UITVOEREN en type REGEDIT gebruik in regedit de zoekfunctie en zoek op "ATI" verwijder vervolgens alles van ATI wat je vind.
  • Probeer ik aub pas als laatste mogelijkheid. Maar via de zoekfunctie en de foutmelding kwam ik achter de volgende sleutel: HKEY_local-machine/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall/ATI Display Driver en daar staat de volgende waarde: “rundll32 c:\windows\system\atiiiexx.dll,_InfEngUnInstallNFFile_RunDLL@16 -force_restart -flags:0x2010001 -inf_class:DISPLAY –clean” Heeft iemand met w98se en een ati 9000 kaart daar iets anders staan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.