Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

videokaart in 'kloon'optie niet optimaal

4 antwoorden
  • Systeem: AMD Athlon XP 1700 256 MB DDR Ram GEforce 2 mx 400 64 mb Win Xp pro NL Mediaplayer 9.0 Heb TV out op de videokaart mbv de driver zo geconfigureerd dat ie een 'kloon'uitgang heeft. Dit betekent simpelweg tegelijkertijd monitor én Tv beeld. Tv out met S-Vhs kabel en Svhs-input TV De monitor is als 'primair' geconfigureerd. Als ik nu met mediaplayer een video (Mpeg, WMV etc) afspeel zie ik alléén op de monitor het beeld van de video en op tv niets. Als ik de Tv op 'primair'zet, heeft die weer video beeld en monitor niet. Dus kan alleen op de primaire optie video kijken. Maarr..de kwestie is: Ik weet zeker dat ik voorheen dit probleem niet had. Ik heb de videokaartdriver al es opnieuw geinstalleerd. Voor de duidelijkheid: Het gaat alléén om videofiles ! de rest is prima tegelijk op beide schermen te zien. Filmpjes van mijn digitale camera(AVI) zijn wel te zien zijn op beide schermen, maar dan op de TV met strepen (!??)
  • ook al eens de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=75962]FAQ[/url] gelezen misschien?
  • ja.
  • [quote:13af99b687="Henk."] Voor de duidelijkheid: Het gaat alléén om videofiles ! de rest is prima tegelijk op beide schermen te zien. Filmpjes van mijn digitale camera(AVI) zijn wel te zien zijn op beide schermen, maar dan op de TV met strepen (!??)[/quote:13af99b687] Naar mijn weten is dat normaal, dat je wel beeld op beide schermen hebt maar niet op beide schermen videofilm. Clone optie cloned het beeld van je monitor maar niet het videobeeld.(correct me if i am wrong)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.