Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Groot Probleem

Anoniem
rombaft
4 antwoorden
 • Ik heb een computer verkocht aan familie(dom) Het werkte perfect ,nooit geen probleem ,nu zijn ze aan het klooien geweest met een netwerkkaart en dat ging niet geweldig .Daarna zijn de problemen begonnen ,de computer is al een keer naar de winkel geweest en er bleek van alles mis te zijn ,geheugen was kapot etc .Nu hebben ze het volgende probleem ,als ze een spel opstarten wordt het scherm zwart en gaat de computer uit ,ze hebben er nu een Radeon kaart in maar ze hadden hetzelfde probleem met een andere videokaart ,alles werkt perfect behalve als ze een game opstarten ,ze gebruiken Windows XP .
  please help
 • -Post de specs eens.
  -vertel eens wat er precies gebeurt (reboot, vastloper met scherm uit enz
  -Lees de Faq eens: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=75962
 • Zo uit mijn hoofd ,is het een Amd Athlon 1300, MSI mobo K7 Pro en wat er gebeurt is een spel wordt opgestart en het beeld wordt zwart en de monitor gaat op standby en de computer heeft een reboot nodig om weer in leven te komen .Ik heb nooit enig probleem met deze computer gehad ,ik speelde elk spel erop en het functioneerde perfect ,het gebeurt ook alleen met spellen ,internet en windows xp draait goed .
  Noddy
 • Voeding kan de oorzaak. zijn. Het kan ook een driver kwestie zijn. Alle drivers vernieuwen en dan nog een keer proberen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.