Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

VIDEOKAARTEN!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem
None
9 antwoorden
 • ja ja ik stel de bekende vraag: welke videokaart moet ik kopen?
  ik heb al beetje geinformeerd enzo en ook aan "de bekende" Red Dragon gevraagt en die kwam uit op de Radeon 9500 pro. Ik hab namelijk nu een amd athlon 1400 met 512 mb ddr geheugen en mijn moederbord ondersteund 4 x agp, maar ik heb al gehoord van verschillende mensen dat dat geen ene reet uitmaakt, maar ik wil hem hebben vooral voor games en hij mag maximaal 280 euro kosten. en als ik kijk naar de testen op internetsite's en in computertotaal komt hij inderdaad het best uit duzzz waarom begin ik dit nieuwe onderwerp nou eigelijk.
  ik wil namelijk toch weten waarom zou ik dan een geforce 4 ti 4200/4400 nemen. en ik wil goeie argumenten horen duzz kom maar op.
  ook wil ik trouwens nog weten of het wat uit maakt wel merk je neemt?
  zit namelijk groot prijs verschil in
 • Nederlands is zeker je beste vak? Je kan namelijk heel goed forumleren en begrijpend schrijven.

  Maar als je niet al je geld in 'n kaart wilt stoppen, koop een 9500.

  Ps: Wil je blijven op dit forum? Leuke naam dan.
 • ja ja (heb ff snel gemaakt) maar toch bedankt
 • kijk even op tweakers/pricewatch, daar zie je dat je al voor 266 euro een radeon 9700 kan kopen.De keus lijkt me dan duidelijk.
 • hee salv.
  je raad me wel de radeon 9500 aan (pro trouwens), maar zelf heb je een Club 3D GF4 Ti 4200. of heb je die al niet meer?
 • [quote:e42ee08b83="bassieman"]kijk even op tweakers/pricewatch, daar zie je dat je al voor 266 euro een radeon 9700 kan kopen.De keus lijkt me dan duidelijk.[/quote:e42ee08b83]

  nou bassieman. het zit zo. dat is een radeon 9700 (geen pro) die scoort lang niet zo goed als de radeon 9500 PRO. ofwel??????
 • je gaat toch niet zeggen dat dat ook een PRO is. dan is de keuze inderdaad snel gemaakt. check het morgen wel op tweakers
 • geen PRO. Jammer :cry:
 • Beste gewoon iemand van 15,

  Het is niet de bedoeling om hier je gedachten neer te zetten. Houd die lekker voor jezelf.
  Jou is een Radeon 9500 pro aangeraden en dat is een uitstekende kaart. Ook de GeForce 4 Ti4200 is een goede keus. Het verschil zit in beeldverbeteringen die beter geimplementeerd zitten in de Radeon 9500pro. Daarnaast heeft deze nog de mogelijkheid om DirectX 9 weer te geven. Dit heeft de Ti4200 allemaal niet. Koop dus de Radeon 9500pro op jouw systeem. De extra snelheid die de ti4200 zal geven wanneer je geen beeldverbetering (FSAA en Aniso) toepast zul je op jouw PC niet tegenkomen.

  Je hebt je antwoord en nu gaat ie dicht.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.