Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Javachat dubbel

Anoniem
gensnet
2 antwoorden
  • Zeer vaak bezoek ik een site die van het clientprogramma java gebruik maakt. Als ik op die site ben en een room bezoek zie ik de tekst en andere zaken in beeld dubbel, vooral als ik scrollen moet. Nu heb ik voorlopig als probleemoplosser het volgende: ik start de dosversie WP60 op en verlaat die weer en dan is mijn probleem opgelost. Maar dat is natuurlijk heel omslachtig. Wie weet raad? Ik heb hier een 32mb videokaart in zitten. Wie kent dit probleem? Ligt het misschien aan de refreshingrate? Daar heb ik al wel eens wat in zitten knoeien, maar dat hielp niet. Iemand voor mij een oplossing?
  • [quote:e5c9d83cb9="gensnet"]Zeer vaak bezoek ik een site die van het clientprogramma java gebruik maakt. Als ik op die site ben en een room bezoek zie ik de tekst en andere zaken in beeld dubbel, vooral als ik scrollen moet. Nu heb ik voorlopig als probleemoplosser het volgende: ik start de dosversie WP60 op en verlaat die weer en dan is mijn probleem opgelost. Maar dat is natuurlijk heel omslachtig. Wie weet raad? Ik heb hier een 32mb videokaart in zitten. Wie kent dit probleem? Ligt het misschien aan de refreshingrate? Daar heb ik al wel eens wat in zitten knoeien, maar dat hielp niet. Iemand voor mij een oplossing?[/quote:e5c9d83cb9][Probeer eens virtuelemachine van Sun (google – java sun - ]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.