Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Welke instelling fout voor 3D Mark?

Anoniem
None
49 antwoorden
  • Bullshit is het toch nooit, als het zo is bij jou dan kan het OF kloppen OF toeval zijn. In ieder geval is het bij mij niet het geval.

    Ik heb turbulence's wijze raad opgevolgd, de casefan nog niet gemonteerd. Ik heb eerst RivaTuner gedownload toen es undergeclocked (weer es wat anders :wink: ), maar de AGP rate nog op 4x laten staan (simpelweg omdat de optie in het BIOS niet te vinden was en RivaTuner het niet toeliet dit te veranderen. En tot mijn grote verbazing werd de test voltooid, met matig succes welliswaar maar dat komt dan waarschijnlijk door m'n UC.

    Resultaat: http://service.futuremark.com/compare?2k1=6043166

    Ok, dat werkt dus….en nu??? :P
  • DirectX media 6 (niet te verwaren met DirectX 7/8/9) heeft niets te maken met het probleem van Boerke.
    DirectX Media 6 is voor het aansturen van video beelden e.d. en niet voor 3d.
    Overigens zit Direct Media tegenwoordig vanaf DirectX 7.0 al standaard in DirectX zelf. dus je zit inderdaad een goed bedoeld BullSh&%T verhaal te L*&len.; :)
  • Maar als ik de frequentie gewoon weer terugzet krijg ik weer hetzelfde probleem, ik heb ondertussen ook met kunst en vliegwerk de casefan erop gekregen en dan nog houd ik het probleem als ik de waarden op standaard zet. Hoe kan ik dit nu het beste oplossen?
  • Door de kaart terug te sturen, je hebt toch garantie.

    ALs het kan moet je de kaart in een andere pc testen, dan weet je zeker dat het aan de kaart ligt
  • hmmm… idd, dan moet het haast gewoon wel een fout op de kaart zijn…

    je hebt drivers enzo al eens gereinstalled, en toen deed ie het ook niet, dus daar zit het niet…

    hoe zit het eigenlijk met de fan die erop zit, draait die wel een beetje, is er wel een beetje airflow als ie aanstaat???

    als die niet super is, heb je misschien de kans dat je de kaart direct al in het begin een beetje doorgebakken hebt :cry:

    EDIT: wat voor [b:16eaeecb6a]MERK[/b:16eaeecb6a] kaart is het eigenlijk?

    nou ja, zou net als RD al aangaf, gewoon retourneren….
  • [quote:192208430b="turbulence"]wat voor kaart is het eigenlijk? [/quote:192208430b]geforce 4 ti4400 staat bij resultaten van de 3dmark
  • [quote:0acbf493f6="gewoon iemand van 15"][quote:0acbf493f6="turbulence"]wat voor kaart is het eigenlijk? [/quote:0acbf493f6]geforce 4 ti4400 staat bij resultaten van de 3dmark[/quote:0acbf493f6]

    Ik denk dat hij een merk bedoeld zoals: Leadtek of Club3D, niet een type. Want dat is makkelijker voor info erover zoeken :)
  • Ik voel een goeie airflow dus dat zal het probleem DENK ik niet zijn.

    Het merk is ASUS.
  • Het probleem is waarschijnlijk erger dan gedacht, tot die conclusie kom ik nu. Ik heb de kaart nog niet opgestuurd omdat ik nog iets wilde testen. Ik heb van een vriend een GeForce 2 MX-400 [b:67f1727228]PCI[/b:67f1727228] in bruikleen gekregen om te testen. Ik heb er mee gespeeld en alles liep vlekkeloos, tenminste na een paar uur gamen. Daarna kreeg de kaart dezelfde symptonen als mijn GF4. Spontane reboots en bij het direct herstarten van de PC om vervolgens verder te gamen vrijwel direct weer reboots.

    Als ik die kaart dan beetpak merk ik dat deze echt [b:67f1727228]HEET[/b:67f1727228] is. Nou denk ik; of het is stom toeval van de reboots en die hitte van de kaart is normaal/niet de oorzaak, :o of beide kaarten worden (zowel in PCI als in de AGP bus) te heet door iets, er zullen vast nog meer oorzaken zijn maar ik hoop in ieder geval niet een defect in het moederbord. Zouden de kaarten teveel stroom worden gegeven ofzo? :-? Ik weet het niet en hoop dat er iemand is die iets met deze extra info kan.

    Alvast bedankt, Michel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.