Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

9700 PRO aanschaffen: welk merk? en dirvers issues?

Anoniem
Red Dragon
5 antwoorden
 • Bij mijn weten is die club3d een goede kaart. Er is weinig verschil tussen de diverse 9700 kaarten.

  Er is een Sapphire, standaard uitgevoerd met een Zalman heatpipe koeler, deze zal ongetwijfeld het stilste zijn.
 • Wilde een 9700PRO 128 DDR aanschaffen nu vroeg ik mij alleen af wat een goed merk is. In Club3D heb ik nooit zo'n vertrouwen gehad maar ja dat is misschien onterecht.

  Ik kon nergens vergelijkende test vinden met verschillende 9700PRO kaarten.
  Vragen zijn:
  - Welke is het stilst
  - Welke geeft beste prijs kwaliteit

  Hoe zit het met de drivers ten opzochte van games? veel slechte verhalen over gehoord!

  iemand?
 • de Club3d kaart is een goede kaart szoals al zovaak verteld is op dit forum in andere draadjes zit er niet veel verschil tussen de verschillende kaarten.
  De redenen waarom de prijzen zover uit elkaar liggen komt doordat de Club3d kaart sober wordt afgeleverd dwz geen extra games enz enz alleen de benodigde kabels en installatie cd terwijl laten we zeggen de gigabyte kaart met zo'n 6 extra cd's wordt geleverd.

  Op het gebied van drivers is er veel veranderd tegenwoordig zijn mijns inziens de ati-drivers (Catalyst) net zo goed als die van de detonators van Nvidia (Ik ben een paar maandjes terug overgestapt na jarenlang nvidia van een GF4 naar een ati9700pro dus ik heb vergelijkings materiaal).
  Ik zou zeggen gewoon gaan voor de club3d kaart hoor.
  Kijk anders even hier op het forum rond over welk merk 9700pro goed en minder goed is.
 • Ik sluit me bij Ghorghor en Gerben aan.

  Drivers van ATI zijn prima op orde. ook ik ben overgegaan van 4 jaar nVidia te hebben gebruikt naar ATI. geen enkele probelem ondervonden tot nu toe.

  Stilste kaart is zoals Gerben al aangeeft de Saphire. echter je kan ook een Club-3d kopen en zelf een zalman ZM80A-HP cooler erop zetten, dat heb ik laten doen.
 • Bedankt,

  ik ga komende week denk ik dan maar zo'n 9700 pro kaart kopen. Misschien dat het even verstandig is om te wachten met de introductie van ATI's nieuwe kaarten. Waarschijnlijk zakken de 9700pro prijzen dan nog wel.

  Ik moet wel zeggen dat ik me redelijk zorgen maakte over de driver ondersteuning bij sommige games. Die zorgen zijn nu wel weg.

  Again, thnx.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.