Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Radeon 9700Pro ongein???

Anoniem
Jago
6 antwoorden
 • Ik wil binnen kort ff een leuk videokaartje kopen, nou zat ik te denken aan een Radeon 9700Pro.
  Nou had ik weer via via wat gehoord dat als je die kaart had dat je bij sommige spellen het geluid uit most zetten voor dat je het spel kon spelen. Nou geloof ik daar weinig van maar ik wou het toch ff zeker weten.
  Dus wat is jullie ervaring met de Radeon 9700Pro??
 • Klinkt als onzin. Wat is dat voor iets raars?
 • Idd, daar heb ik ook nog nooit van gehoord… volgens mij gewoon BS.
 • Klinklare onzin ik heb een 9700Pro in mijn systeem zitten en speel vele spelen waaronder ook de nieuwste spellen en ik heb geen enkel probleem gehad wat er maar op lijkt.
  Wie weet doelde ze wel op de problemen van Hitman2 met verouderde [b:bbc06c18da]geluidskaarten[/b:bbc06c18da] (als ik het goed heb moest je toen naar software matige i.pv. hardware matige ondersteuning van de geluidskaart) maar dat heeft zoals een beetje intelligent persoon kan zien geen ene malle moer te maken met je videokaart.
  Het zal wel weer zo'n Nvidia kid zijn die alleen maar wil geloven dat Nvidia rulez en dat ATI pure bagger is. Gelukkig weten de mensen die verder kijken dan hun (Nvidia)neus lang is de waarheid over ATI.
 • Precies.. het is onzin

  Ik heb zelf een Audigy II en een Radeon 9700 No-problem

  Ik heb zo'n 4 systemen geasambleert met een Radeon 9700 en verkocht. met diverse geluidskaarten (al dan niet on-board) en geen enkele problemen geconstateerd.
 • Inderdaad om maar even het antwoord van de andere te bevestigen, dat je geluid moet uitzetten is niet waar!

  Ik heb ook een ati radeon 9700 pro en audigy 2 platinum en echt alle spellen werken er goed en rellaxt mee dus.. het is zeker een mooie videokaart

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.