Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

ratel ratel

Anoniem
Shadow_figure
6 antwoorden
 • Ik heb sindskort een nieuwe video kaart (een asus 9280 ti 4200 8x)
  en meestal bij het opstarten van mijn computer dan is de cooler van de gforce even aan het ratelen maar als windows opgestart is dan draait ie normaal.

  Moet ik dit serieus nemen of niet ???
  zijn er meer lui die dit probleem hebben of hadden.
 • Kijk eens of die cooler wel goed ronddraait als ie opstart. Of dat ie niet tegen zijn eigen voeding draadje draait enz……Gwoon kijken of er zichtbaar iets mis gaat met die cooler. Anders gwoon trug brengen :wink:
 • misschien moet die koeler effen op gang komen

  ik denk niet dat het erg ernstig zal zijn zolang ie maar draait
 • [quote:8a5bde2d7b="De Geest Van Oirlo"]Kijk eens of die cooler wel goed ronddraait als ie opstart. Of dat ie niet tegen zijn eigen voeding draadje draait enz……Gwoon kijken of er zichtbaar iets mis gaat met die cooler. Anders gwoon trug brengen :wink:[/quote:8a5bde2d7b]daar heb ik ook last mee gehad. erg irie ging die als hij opstarte inderdaad ratelen of zoomen! hier ging het dan om de koeler op de processor. heb hier lang last van gehad en nu je het zegt schiet het me opeen te binnen. HEE JOH DAT PROBLEEM HEB IK NIET MEER, heb er nooit iets van gemerkt dat ik het kwijt was :lol:
 • misschien even een klein beetje naaimachine olie op de as van het fannetje…

  kan zijn dat ie wat vast zit, en zodra ie dus opgang komt dan blijft ie wel draaien, maar dat je hem ff een beetje moet helpen…
 • bij mij was het dus het voedingsdraadje dat tegen de koeler aankwam. was volgens mij niet helemaal duidelijk en klopt ook niet van op de processor maar de koeler zat op het moederbord. stom :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.