Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

crash bij simcity

Anoniem
Red Dragon
5 antwoorden
 • mijn laptop crasht als ik simcity3000 speel. ik heb een ati 9000 mobilty radeon video kaart en ik dacht eindelijk een goede kaart te hebben.

  ik ben niet zon video kaart expert en wil graag dat het gewoon werkt, is het misschien een bepaalde instelling?

  bvd voor alle tips

  jeroen
 • Ik heb zelf geen ervaring met dat spel . ook heb ik geen ervaring met de Mobile variant van de radeon 9000. echter ik denk dat je misschien een driver update moet doen.
  Kijk eens op de site van de fabrikant van je laptop voor nieuwe videokaart drivers (stuurprogramma's) of op www.ati.com voor nieuwe drivers.
  Kan goed zijn dat het daar aan ligt

  Misschien is er wel een update voor simcity zelf. dus kijk ook even op de site van simcity of er geen patch is.
 • op beide sites gekeken en niet veel wijzer geworden. Om drivers te vinden van je video kaart heb ik zeker een vergroot glas nodig want ik kan ze niet vinden, echt ongeloofelijk slecht zon ATI site :cry:

  op de simcity pagina is ook niets bekend of verdwaal je ook in verkeerde antwoorden, kortom..terug in de kast dat spel :o
 • [quote:8282cae7e2="zijksnor"]op beide sites gekeken en niet veel wijzer geworden. Om drivers te vinden van je video kaart heb ik zeker een vergroot glas nodig want ik kan ze niet vinden, echt ongeloofelijk slecht zon ATI site :cry:[/quote:8282cae7e2]
  in de FAQ staat volges mij een wat betere link
 • hier kan je de juiste driver zoeken

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.