Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Wel desktop op tv maar gaan avi film.

Anoniem
rombaft
5 antwoorden
 • L.S.

  Ik wil graag een avi film (easy Rider) via mijn notebook afspelen op tv. Ik krijg keurig mijn werkblad op tv maar waar op m'n tft scherm naar de film kan kijken, krijg ik op de tv een zwart scherm gedeelte. Wat is er fout of kan dit niet anders. hartelijke dank alvast voor uw moeite. Huub.
 • wat zijn je instellingen bij het programma dat je voor tv-out gebruikt?
 • Als je Nvidia drivers hebt, met Nview, moet je bij het Nview tabje (bij beeldschermeigenschappen en dan geavanceerd) selecteren dat je tv je primaire beeldscherm is en je laptop scherm je secundaire. Dan moet het gewoon werken, heb er zelf ook een tijd voor lopen zoeken :wink:
 • ik heb het probleem ook. ga zo je oplossing uitproberen. Maar is dan ook meteen het resolutie probleem aangepast? Ik krijg m niet meer duidelijk op een resolutie van 800x600 :evil:
  Hoe heb je de televisie geinstalleerd? Is dat als gewone televisie of als standaard monitor?
 • Het resolutieprobleem blijf ik ook houden, echter als ik films niet op vol scherm afspeel, maar de muiswijzer op een van de menu's houdt blijft het beeld wel helder, zodra die balken verdwijnen gaat het scherm storen, mss komt dat door de grootte van de tv. (72 cm.)
  De tv heb ik trouwens gewoon als PAL ingesteld in het nview menu.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.