Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Onwillige Asus MX 440

Allen bedankt voor het meedenken. Het probleem zat hem echter in het beeldscherm, in elk geval wat betreft de resolutie van1024X... Het oude beeldscherm trok dit niet, een ander minder oud beeldscherm geprobeerd, en warempel en in die resolutie en met CM4 werkt het. Dat een identiek beeldscherm op mijn PC wat minder kritisch is, zal dan wel toeval zijn. Jan K

Anoniem
Jank
4 antwoorden
 • Op mijn PC met een MMx 440 videokaart met 64 MB is het schijnbaar niet mogelijk, om SimCity 4 en Champion Manager 4 te spelen. Zodra je één van deze spellen start, dan raakt het beeld helemaal van de kook.
  Met SC4 heb ik 8 beelden naast elkaar met allemaal smalle horizontale streepjes en met CM4 heb ik ook een storend beeld maar over de hele breedte van het beeldscherm in een balk.
  Wat mij echter ook opviel, is, dat wanneer ik bij instellingen naar 1024 X 768 ga, na ok het beeld ook stoort en allemaal horizontale streepjes krijgt.
  Ik heb de nieuwste drivers al geinstalleerd, maar geen resultaat.
  Ik draai in combinatie met AMD XP 1700+, 256 MB geheugen, MSI KT4 moederbord en WIN 98 SE. Wat is hier loos?
 • heb je het alleen bij die 2 spellen?
 • Ja tot op heden wel. Op deze PC wordt ook UT gedraaid en dat gaat perfect. Eigenlijk werkt de rest naar behoren, ook internet, grafisch gesproken dan.
 • ik denk dat je toch andere drivers moet proberen. Waarschijnlijk werden er bij de spelletjes ook videokaart drivers geleverd, probeer die eens..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.