Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Standaard instelling voor de plaats en vorm van het beeld?

Anoniem
Luucky
6 antwoorden
 • Het is een 19 inch.
 • Ik heb een Iiyama Vision Master Pro 454 (HM903DTA) monitor en ik heb weleens, zoals iedereen waarschijnlijk, dat het beeld van de monitor na het installeren van nieuwe drivers (in mijn geval) of zomaar een keer vervormd is; dus wat boller, helemaal verchoven, 'geskewd' of in een andere vreemde vorm. Het kost dan heel veel moeite om het beeld weer goed rechthoekig te krijgen, want een krom beeld is erg storend. Is er bij deze Iiyama monitoren geen 'default' instelling o.i.d.?
  Ten tweede: is het normaal en/of te voorkomen dat het beeld constant, bij het starten van spellen of het restarten van de pc, verschuift en groter/kleiner wordt? (alleen in verticale en horizontale richting)
 • Als het beeld verschuift in spellen heeft het spel meestal een andere resolutie als de desktop. Verzet de resolutie in het spel of in de desktop (zo dat ze beide hetzelfde zijn) en als het goed is blijft het beeld nu gwoon staan.
 • Wat voor modell monitor is het, 17 inch, 19 inch??
  Misschien is het zelfs beter om de resolutie aan te passen. Dat leg ik wel uit als…..
 • [quote:eedd014a75="De Geest Van Oirlo"]Als het beeld verschuift in spellen heeft het spel meestal een andere resolutie als de desktop. Verzet de resolutie in het spel of in de desktop (zo dat ze beide hetzelfde zijn) en als het goed is blijft het beeld nu gwoon staan.[/quote:eedd014a75]Dank je wel, dat klinkt heel logisch :) Alleen draai ik meestal mijn spellen in lager dan 1280x1024, en ik zet mijn desktop liever niet lager.. maar dat is natuurlijk mijn eigen eigenwijsheid :P
  Iemand die het antwoord op de andere vraag weet?
 • Oke, dan laat maar zitten, wat ik wilde zegge gold alleen voor 17inch monitoren…….(dit is overigens bekend hoor, en volgens mij niet op te lossen)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.